به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سیداحمد معتمدی در مراسم گرامیداشت روز پژوهش در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در موضوع تولید نوآوری و دانش فنی، بیشتر دانشگاههای کشور نسل یک و دو محسوب میشوند و تا رسیدن به دانشگاه های نسل سوم فاصله دارند، ولی در مقابل افزایش قراردادهای صنعتی، افزایش واحدهای نوآوری و فناوری و مهارت افزایی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر رشد کرده که جای امیدواری است.
وی با تاکید بر اینکه در نوآوری شرایط بهتر است و ایجاد واحدهای نوآور از مرز ۲۰۰ واحد گذشته، اظهار داشت: این مراکز در حال توسعه هستند و با موافقت معاون فناوری ریاست جمهوری، بخش پایانی برج ابن سینا و برج دوم دانشگاه در حاشیه خیابان ولیعصر(عج) نیز در حال تکمیل است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر به روند مهارت افزایی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره کرد و گفت: مهارت افزایی دانشجویان به نظام آموزشی ما مربوط است، البته تا ۱۰ سال پیش، هر فارغ التحصیلی به راحتی جذب بازار کار می شد. ولی این بازار اشباح شده و فارغ التحصیلان دانشگاهی نیز زیاد شدند تا افزایش کارآمدی دانشجو در دستور کار قرار گیرد. زیرا فارغالتحصیلان ماهر راحتتر جذب بازار کار می شوند.
معتمدی خاطر نشان کرد: از نظر سواد، دانشجویان دکتری ایران از همتاهای خارجی خود برترند، ولی برای کار آفرینی مشکل دارند.
وی ادامه داد: هرچند سیاست گذاری دولت اثرگذار است، ولی دانشگاهی مانند امیرکبیر که پیشرو در تولید علم است، نباید برای کارآفرینی منتظر نهادهای مسوول بماند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره صندوق نوآوری این دانشگاه نیز گفت: امید است این صندوق با فعال شدن، حمایت های لازم را از ایده ها و طرح های نو انجام دهد تا شاهد روند رو به رشد فناوری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر باشیم.
در پایان این مراسم با حضور سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه ، حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری ، مالک نادری مدیر کل فناوری و ارتباط با صنعت، کریمی مدیر کل پژوهشی و حمیدرضا زرندی مدیر فناوری و توسعه نوآوری از ۲۱پژوهشگر (در زمینه پایان نامه ها، کتاب بین المللی و داخلی ، دانشمندان پراستناد، شرکت های دانش بنیان ، مولفین برتر ) تقدیر شد.
انتهای پیام/