فریدون عطایی مدیرکل دفتر جذب و سرمایهگذاری استانداری تهران در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: یکی از مباحثی که همیشه مورد بحث قرار گرفته است موضوع پسماندهای بیمارستانی و زبالههای صنعتی است که در وزارت کشور هم یکسری اقدامات در چارچوب وظایف قانونی آنها انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: زبالهسوزهایی هستند که پسماند بیمارستانی را بیخطرسازی میکنند و این اقدام نیز در مبدأ تولید زباله باید انجام شود ولی دستگاههایی که اقدام به بیخطرسازی و زبالهسوزی بیمارستانی و صنعتی میکنند استانداردهای جهانی را ندارد و شیرابهها و خونآبهها را کلاً از بین نمیبرد.
وی خاطرنشان کرد: در همین راستا دانشگاه علوم تحقیقات تهران و در بخش دانشکده فیزیک پلاسما زبالهسوز پلاسمایی تولید کرده که کاملاً استاندارد است و 12 هزار درجه سانتیگراد گرما دارد و تمام زبالههای خطرناک را از بین میبرد و قرار شده که برای این بخش سرمایهگذاری در نظر گرفته شود و نظام پزشکی هم از آن استفاده کند و در حجم بالا این زبالهسوزها تولید و در چند نقطه از آن استفاده شود.
مدیرکل دفتر جذب و سرمایهگذاری استانداری تهران خاطرنشان کرد: در صورتی که این دستگاه توسط یک سرمایهگذار به تولید انبوه برسد و دانشگاه علوم پزشکی هم از آن استفاده کند دیگر شاهد دفن خطرناک زبالههای بیمارستانی نخواهیم بود چرا که همین موضوع محیط زیست را به خطر میاندازد و اگر تا چند وقت آینده این اتفاق نیفتد باید پاسخگوی وضعیت بعد از آن باشیم.
عطایی بیان داشت: در حال حاضر استانداری تهران دو سرمایهگذار آماده کرده است که با مدیریت معاونت اقتصادی و سیاسی استان و همین طور معاونت عمرانی که کارگروه پسماند را بر عهده دارند این موضوع را به نتیجه خواهیم رساند.
وی خاطرنشان کرد: با تولید زبالهسوزهای پلاسمایی در صورت حمایت میتوانیم از این دستگاهها هم تولید برق داشته باشیم و تولید اینگونه زبالهسوزها بیشتر در اختیار چند کشور از جمله کانادا و آمریکاست.
مدیرکل دفتر جذب و سرمایهگذاری استانداری تهران بیان داشت: در حال حاضر اینگونه دستگاه زبالهسوز مجوزهای لازم محیط زیستی را هم گرفته است و به زودی هم بازدیدی از این مجموعه خواهیم داشت و امیدواریم شهرداری و بخشهای اقتصادی در این زمینه وارد عمل شوند.
انتهای پیام/