بر اساس جمعبندی نشست سه جانبه مذکور، مهدی تاج رییس کنونی فدراسیون فوتبال با استناد به "قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران" مصوب سال ۱۳۹۱ و اصلاحات نهایی مصوب ۲ / ۱۰ / ۹۱ مجلس شورای اسلامی میتواند همچنان به عنوان رییس، در فدراسیون فوتبال ادامه فعالیت دهد.
بر اساس ماده "۶۰" این قانون، دستگاههای موضوع ماده ۲ (نهادها و سازمانها) مکلف هستند حسب درخواست جانبازان و آزادگانی که قبل از تصویب این قانون در خدمت دستگاه بود و قطع همکاری نمودهاند صرفا برای یک بار نسبت به اعاده به خدمت آنها اقدام نمایند.
تبصره ماده "۶۰" این قانون نیز میگوید، افرادی که به موجب رای صادره از مراجع قضایی یا هیات های رسیدگی به تخلفات اداری و یا سایر مراجع قانونی مربوط به دلیل محکومیت از کار بر کنار شدهاند مشمول این قانون نخواهند بود.
در این رابطه بیشتر بخوانید:
مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال کارمند فولاد مبارکه اصفهان بوده است و ظاهرا با ۲۵ سال سابقه فعالیت خود را بازنشسته کرده است. اکنون او با استناد به این قانون میتواند بازگشت به کارش را از طریق فولاد مبارکه اصفهان به جریان بیندازد و در صورت تایید و موافقت و طی مراحل اداری، میتواند همچنان به عنوان رییس فدراسیون فوتبال به فعالیتش ادامه دهد.
نکته حائز اهمیت این موضوع این جاست که پس از بازگشت به کار مهدی تاج به فولاد مبارکه اصفهان او باید این شرکت را راضی کند تا با انتقال و ادامه فعالیت او به وزارت ورزش و جوانان موافقت کند، در این صورت و طی این فرآیند اداری حضورش در راس فوتبال حتمی خواهد بود.
به جز مهدی تاج که از این استثنای قانونی برای ماندن بهره خواهد برد، سایر اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال همچون اسلامیان، بهاروند، کفاشیان، اصفهانیان و حتی محمدرضا ساکت، دبیرکل فدراسیون مجبور به ترک فدراسیون فوتبال در راستای اجرای "قانون منع به کارگیری بازنشستگان" خواهند بود.
بر این اساس به احتمال زیاد مجمع عمومی فدراسیون فوتبال در ۲ ماه آینده برگزار و طی آن اعضای مجمع نسبت به انتخاب افراد جایگزین در هیات رییسه اقدام خواهند کرد.