دولت 6 هزار میلیارد برای ساخت اتوبوس پرداخت می‌کند

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس محسن هاشمی در حاشیه جلسه شورای اسلامی شهر تهران و در جمع خبرنگاران گفت: همانطور که میدانید پیش از آلودگی هوا یک جلسه ای با حضور معاون اول رئیس جمهوری آقای جهانگیری برگزار شد و همه وزرا و ارگانهای مربوطه حاضر شدند.

وی ادامه داد: در آن جلسه تاکید بر توسعه حمل و نقل عمومی شد و نتیجه آن رسیدن به مصوبه این جلسه درخصوص تامین اتوبوس و واگن شد و قرار است شش هزار میلیارد تومان برای ساخت سه هزار اتوبوس تامین اعتبار شود.

هاشمی افزود: در مورد بازسازی اتوبوسهای کهنه و فرسوده هم مصوبه ای آمده که حداقل هزار اتوبوس بازسازی شود و این مصوبه به همه دستگاه ها ابلاغ شده است و امیدواریم شهرداری تهران اجرای آن را را پیگیری کند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: در این مصوبه گفته شده است که تا عدد شش هزار میلیارد تومان بودجه را دولت تامین میکند و بقیه پول را باید شهرداری ها تأمین کنند.

هاشمی در پاسخ به سوالی درخصوص سرنوشت تأمین واگن های مترو نیز گفت: مصوب شده است و ابلاغ هم شده بود که از طریق همان اعتبار اسنادی مربوط به ۸۰۰ واگن توسط بانک مرکزی در بانک عامل موثر شود.

وی خاطرنشان کرد: الان توپ پیگیری و به سرانجام رساندن آن در زمین شهرداری تهران است و باید این را پیگیری کند تا به اتوبوس و واگن تبدیل شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: یعنی ۴ هزار اتوبوس و ۶۳۰ واگن بعلاوه ۲۵ درصد آن که مجموعا می شود حدود هشتصد واگن مترو باید هرچه سریعتر به نتیجه برسد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا تا امروز این موضوع به نتیجه نرسیده افزود: ناهماهنگی های جدی بین دستگاه ها وجود دارد و این وظیفه مدیران است که پیگری های جدی داشته باشند و همیشه در کشور ما همین طور بوده که باید پیگیری و پیگیری و پیگیری و پیگیری شود.

هاشمی تصریح کرد: ما همچنان میگویم که ۴۵ هزار میلیارد تومان از ستاد هدفمندی یارانه ها طلبکاریم و باید سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات به این موضوع ورود کنند و بگویند چرا این پول را نداده اند. این عدد برای ما کشور است و باید به کل کشور پرداخت شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین در پاسخ به سوالی درخصوص سهم شهرداری تهران از کاهش مصرف سوخت (۹.۵ سنت به ازای هر مسافر) گفت: براساس قوانین موجود وقتی واگن و اتوبوس وارد چرخه میکنیم وزارت نفت باید به خاطر کاهش مصرف سوخت عددی را به شهرداری تهران بدهد.

وی افزود: اولین گزارش بیرون آمده از ستاد بهینه سازی مصرف سوخت حکایت از آن دارد که ۱.۶ میلیون دلار سهم شهرداری تهران بوده است.

هاشمی ادامه داد: باید همین موضوع از سوی مسؤولان و مدیران شهرداری پیگیری شود تا نقد بشود باید از صندوق دستگاه های اجرایی پول بیرون بیاید.

وی در پاسخ به این پرسش که چه کسی باید پیگیری کند گفت: ما به عنوان مدیران شهری باید پیگیری کنیم زیرا اینها همه حقوق شهر است و باید مسوولین پیگیری کنند تا این پولها به شهر برگردد. الان آقای حجت سرپرست معاونت هستند و مطلع هستند و سابقه دار هستند و می توانند اینها را پیگیری جدی کنند.

هاشمی درخصوص اینکه شما اخیرا مصاحبه داشته اید و در آن نقدی به شهردار تهران داشتید و ایشان را ترسو و بی جسارت خوانده آید چرا این اظهار نظر را کرده اید گفت: من به شهردار نقدی نداشتم و در این باره هم صحبت نمی‌کنم و این حق طبیعی من است که نخواهم اظهار نظری بکنم.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران درخصوص ارایه لایحه بودجه سال ۹۹ شهرداری تهرانفت: بودجه باید تا ۱۵ دی به ما برسد اما تا آنجا که مطلع شدم احتمالا با ده روز تأخیر خواهد رسید.

وی درباره ارسال لایحه اصلاح ساختار شهرداری تهران به شورای شهر تهران گفت: لایحه اصلاح ساختار شنیده شده به شورا رسیده است و نظر ما این بود که باید معاونین به شش عدد تقلیل پیدا کند.

هاشمی گفت: در نهایت مقرر شد این اتفاق تدریجی بیافتد و قرار شد نه معاونت به هفت معاونت تغییر یابد و این لایحه هنوز به دست من نرسیده است. ندیده ام که کدام شأن تغییر کرده است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به این موضوع که گلایه کرده بودید حسابرسی ها دیر می رسد گفت: تعداد لوایح و طرح ها تعدادش زیاد شده است و به همین دلیل بود که ساعت جلسات افزایش یافته است.

وی افزود: شورای شهر تهران یک سوم فعالیتش را افزایش داده است و یک مسئله دیگر هم چه اضافه شده بحث گزارش شورایاران است. گه گاه در جلسه مواردی مطرح می شود که وقت جلسات را میگیرد.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی