به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، مجتبی دانشور درباره کمپین موتورسوار خوب گفت: فاز میدانی و آموزشی این کمپین به همت معاونت اجتماعی و همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی تهران در ۵ منطقه دنبال خواهد شد.
وی افزود: مخاطب کارگاههای آموزشی دانش آموزان و و زنان خانهدار هستند که در واقع به آنها آموزش داده میشود تا به عنوان سفیران کمپین موتوسوار خوب، نکات ایمنی لازم را به اطرافیان خود از قبیل پدر و یا برادر که راکب موتور هستند یادآوری کنند.
مدیرکل امور آموزشهای شهروندی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران خاطر نشان کرد: استفاده از کلاه ایمنی، عدم ورود به خط ویژه، پیادهراه، تونل و ... نکات آموزشی این کلاس ها هستند و کودکان آموزش دیده پس از این دوره برچسبهایی را روی کلاه و یا موتور راکبانی که قوانین را رعایت می کنند، می چسبانند و آنها را به عنوان موتورسوار خوب به جامعه معرفی میکنند.
وی با اشاره به اینکه فاز عملی و آموزشی کمپین موتورسوار خوب در ۵ منطقه که ساکنان آن برخورد سلبی با برای تردد شهر از موتورسیکلت استفاده میکنند، اجرا میشود، گفت: این کمپین بیشتر روی فرهنگسازی تمرکز دارد. براساس جلسات مختلفی که با راهنمایی و رانندگی، استارتاپهای فعال در حوزه موتورسواران و حتی خود موتورسواران برگزار شد و از طرفی با توجه به اینکه تجربه کمپینهای پیشین نشان داده که برخوردهای سلبی، موفق نبودهاند، این کمپین با هدف فرهنگ سازی و ترویج رفتارهای خوب موتورسواری، جامعه هدف را به سوی قانونمداری هدایت کند.
دانشور خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از موتورسوارها از موتور به عنوان وسیله امرار معاش استفاده میکنند، موتورسواران قانونمدار با عنوان موتورسوار قهرمان خانواده معرفی میشوند.
وی یکی از ویژگیهای شاخص کمپین را توجه به محیط پیرامونی موتور سواران برشمرد و گفت: در این راستا از ظرفیت فرزندان و همسران موتورسواران به عنوان مروجین این کمپین استفاده میشود.
انتهای پیام/