به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، یک محقق استرالیایی جنوبی یک واکسن بالقوه برای زوال عقل تولید کرد.
نیکولای پتروسکی، استاد غدد درون ریز در دانشگاه فلیندرز SA، به «News Corp Australia» گفت: این واکسن انقلابی که با بودجه دولت آمریکا تهیه شده، از آزمایشات حیوانات به آزمایشات انسانی رسیده است.
براساس اخبار منتشر شده، ممکن است این واکسن ظرف پنج سال به بازار عرضه شود.
پتروسکی، محقق این پژوهش میگوید: این واکسن حاصل ۲۰ سال پژوهش است، این آخر راه است نه اول راه؛ ما میدانیم که بیماری آلزایمر یک مشکل بزرگ است».
وی گفت: این واکسن میتواند یک انقلاب ایجاد کند؛ این چیزی نیست که فردا در دسترس باشد، اما یک گام هیجان انگیز در جهت درست است».
براساس آمار موسسه بهداشت و رفاه استرالیا (AIHW)، زوال عقل دومین عامل مرگ و میر در کلیه استرالیاییها و عامل شماره یک در زنان است.
استرالیا پیش بینی میکند، تا سال ۲۰۲۸ بیش از ۵۹۰ هزار نفر مبتلا به زوال عقل شوند و شمار افراد درگیر با این اختلال نیز با یک روند صعودی ۱۰۰ هزارنفری مواجه باشد.
به گفته این محقق، واکسن وی به آنتی بادیها اجازه میدهد تودههای مغزی را که باعث ایجاد زوال عقل می شوند، شناسایی و هضم کنند.
پتروسکی تأکید کرد: میلیونها نفر از محققان ادعای درمان (در مورد بیماریهای مختلف) در حیوانات را دارند، اما تنها بخشی از آنها به مرحله آزمایش انسان رسیده است.
انتهای پیام/