به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از انگجت، هوش مصنوعی با نمایش کمتر نتایج منفی کاذب میتواند سرطان سینه را دقیقتر از متخصصان تشخیص دهد.
DeepMind، یک شرکت هوش مصنوعی مستقر در انگلیس که توسط گوگل در سال ۲۰۱۴ خریداری شد، چشم انداز خود را برای تشخیص سرطان سینه قرار داده است؛ اگرچه سرطان سینه شایعترین نوع سرطان در بین زنان است، اما تشخیص آن به دلیل زیاد بودن موارد مثبت کاذب دشوار است.
DeepMind یک مدل هوش مصنوعی ایجاد کرده که میتواند با بررسی اسکنها خبر از وجود سرطان سینه دهد؛ حتی نتایجی که به اشتباه کاذب هستند توسط این فناوری درست تشخیص داده میشوند.
این شرکت، هوش مصنوعی خود را با استفاده از داده های شناسایی نشده از بیماران در ایالات متحده و انگلیس آموزش داد و نشان داد که میتواند به میزان قابل توجهی نتایج منفی کاذب را کاهش دهد.
بر خلاف متخصصان انسانی که از تاریخچه بیمار و ماموگرافی های قبلی برای ارزیابی خود استفاده میکردند، هوش مصنوعی فقط به جدیدترین ماموگرافی هر بیمار دسترسی داشت. با وجود این، توانست تصمیمات غربالگری را با دقت بیشتری نسبت به متخصصان اتخاذ کند و این مدل را میتوان به جمعیت های مختلف تعمیم داد؛ مانند زنان در ایالات متحده در مقایسه با زنان در انگلیس.
توسعهدهندگان هوش مصنوعی تأکید میکنند که این تحقیق مرحله اولیه است و قبل از آماده شدن سیستم برای استفاده گسترده، مطالعات و همکاری بیشتری با ارائه دهندگان مراقبتهای بهداشتی لازم خواهد بود.
DeepMind در گذشته برای اهداف پزشکی از لکه بینی بیماری های چشمی گرفته تا پیش بینی بیماری کلیه استفاده میشده است، با این حال این موضوع نیز مورد بحث و جدال های قابل توجهی بوده است.
انتهای پیام/