جبار علی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، درباره تجاریسازی پروتز عصبی رکابزنی ساخت محققان دانشگاه این دانشگاه، اظهار داشت: طبیعی است که گام اول، تولید نمونه است که چند نمونه پایلوت عملیاتی شده است و مورد توجه مسؤولان و بیماران ضایعه نخاعی که از این مشکل رنج میبرند قرار گرفت.
وی ادامه داد: استقبال بیماران ضایعه نخاع از این محصول نشان میدهد که این محصول مورد نیاز جامعه است و باید به سمت تجاریسازی آن حرکت کنیم.
ذاکری افزود: طبیعی است که تجاریسازی این محصول، نیاز به حمایت مالی از سوی مراکزی مانند صندوق نوآوری و شکوفایی یا صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور دارد.
*دریافت حمایت مالی ۵۰ تا ۷۰ درصدی برای تجاریسازی محصول
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران تاکید کرد: آقای ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری دستور حمایت مالی برای تجاری سازی این محصول را دادند و قرار شد ۲۰ دستگاه از این محصول با مشارکت ۵۰ تا ۷۰ درصدی این معاونت ساخته شود و ۳۰ تا ۵۰ درصد هم برای عمومیسازی این محصول مشارکت کنند که به نوعی برای استفاده از این تجهیزات علاقه ایجاد شود.
به گفته ذاکری، در مرحله اول مقرر شد ۲۰ دستگاه از این محصول ساخته شود و امیدوارم در یک سال آینده برای تولید و عرضه این محصول در مراکز توانبخشی اقدام کنیم.
انتهای پیام/