به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس سید حسن رسولی در جلسه علنی امروز شورای اسلامی شهر تهران و در بررسی یک فوریت لایحه بازنگری و اصلاح ساختار سازمانی شهرداری تهران، اظهار کرد: اصلاح ساختار سازمانی شهرداری، موضوع بسیار قدیمی است.
وی افزود: در این ارتباط مطالعاتی در سال ۹۲ انجام شد، همچنین در برنامه دوم و سوم پنج ساله شهرداری و در مصوبه ۱۲ دی ماه سال۹۷، شهرداری ملزوم به تهیه لایحه مذکور شده است.
رسولی با بیان اینکه این لایحه قطعاً اولویت دارد، اگر نداشت چند صد میلیون تومان برای مطالعه آن هزینه نمیشود، تصریح کرد: اصلاح ساختار یکی از اهداف شورای پنجم است و توجه به مسائل مربوط به اداره شهر به معنای غفلت از یکی از بزرگترین ایرادات سازمان و مدیریت شهری یعنی اصلاح ساختار نیست.
وی ادامه داد: معتقدم در شرایط کنونی که حداکثر همگرایی میان شورای شهر و شهرداری تهران وجود دارد باید این کار مهم را برای شهروندان انجام دهیم زیرا ممکن است در شورای بعدی چنین انسجام و همگرایی وجود نداشته باشد.
نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران ضمن تشکر از شهردار تهران برای ارسال این لایحه بعد از چندین بار پیگیری، گفت: اصلاح ساختار شهرداری تهران بحث بسیار پرمناقشه است اما بناست حداکثر همکاری بین شورا و شهرداری صورت گیرد تا تحقق اصلاح ساختار با کمترین آسیب انجام شود.
وی همچنین در موافقت از یک فوریت "ضوابط تشکیلاتی شهردار تهران " اظهار کرد: تنها سازمانی که در نظام اداری ایران، دارای نظام اداری و استخدامی خاص است، شهرداری تهران است.
رسولی گفت: براساس مصوبه سال ۵۸ و ۵۹ شورای انقلاب، شهرداری تهران دارای مقررات استخدامی خاص است و هم اکنون که در آستانه اصلاح ساختار هستیم باید در برمبنای قواعد و اصولی که شهرداری لایحه داده است اصلاح ساختار انجام شود.
پس از سخنان حسن رسولی رأی گیری درخصوص یک فوریت طرح اصلاح ساختار شهرداری تهران آغاز شد و این طرح با ۱۵ رأی موافق اعضای شورای شهر تهران به تصویب رسید.
انتهای پیام/