به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است گیاهان معطر نه تنها بوی شیرین دارند بلکه تحمل شدیدی در مقابل هوای سرد دارند.
یک مطالعه جدید چینی نشان داد که اضافه کردن رایحه گل به گیاهان چای ممکن است به آنها در مقاومت در برابر درجه حرارت پایین کمک کند.
هوای سرد یک عامل استرس محیطی است که می تواند توزیع، بقا و رشد گیاهان مختلف را محدود کند. اما مطالعه منتشر شده در ژورنال علمی New Phytologist میگوید که افزایش غلظت مواد معطر در گیاهان چای میتواند مقاومت آنها را در برابر دمای سرما تقویت کند.
محققان دانشگاه کشاورزی آنهویی در شرق چین دریافتند که نرولیدول، یک ماده معطر موجود در گیاهان چای در هوای سرد است که توسط یک ژن کلیدی UGT91Q2 میتواند به یک نوع گلوکز تبدیل شود. با تولید گلوکز گیاه را تغذیه میکند و به تدریج به مواد مغذی دیگر تبدیل میشود که باعث کاهش بقا و رشد گیاه هنگام افت دما میشود و متعاقباً تحمل سرما گیاه را تقویت میکند.
سونگ چوانکی، محقق برجسته تأکید میکند کشف مقاومت در برابر سرما گیاهان میتواند کاربردهای بالقوه قابل توجهی در بخش های مواد غذایی و آرایشی داشته باشد.
انتهای پیام/