تخریب ساحل بندر مُقام شانتاژ رسانه‌ای است

به گزارش خبرنگار گروه محیط زیست خبرگزاری فارس، تصویری از یک ساحل بکر و زیبا در فضای مجازی دست ‌به‌دست می‌شود و در شرح آن عنوان شده که این ساحل بخشی از بندر بکر مُقام در استان هرمزگان است که با واگذاری آن به یک سایت پرورش میگو نه تنها ساحل زیبایش تخریب شده که زیستگاه لاکپشت‌های پوزه عقابی که در ساحل آن تخم‌گذاری می‌کرده‌اند هم از بین رفته است.

وی سایت جزیره هرمز، سایت جزیره شیدور، جزیره هنگام، جزیره لاوان، کیش، قشم  و بخشی از سواحل استان هرمزگان را از جمله سایت‌هایی برشمرد که لاک پشت پوز عقابی در آنها تخم گذاری می‌کنند.

داود میرشکار مدیرکل دفتر حفاظت زیست بوم‌های دریایی و ساحلی سازمان محیط زیست در گفت‌وگو با خبرنگار  فارس این مساله را شانتاژهای خبری  دانست و گفت: به هیچ عنوان تخم گذاری لاک پشت‌های منقار عقابی در ساحل این بندر ثبت نشده است.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از سواحل بکر کشورمان دست‌خوش توسعه ناپایدار قرار گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: سایت پرورش میگویی که عنوان می‌شود موجب تخریب این ساحل زیبا شده مجوز 19گانه‌ای از ارگان‌های ذیربط حتی وزارت میراث فرهنگی و محیط زیست را دریافت کرده است.

مدیرکل دفتر حفاظت زیست بوم‌های دریایی و ساحلی سازمان محیط زیست  فعالیت این سایت را مبتنی بر قوانین زیست محیطی عنوان کرد و گفت: فعالیت این سایت خارج از محدوده ممنوعه 60 متری خط ساحلی است. 

میرشکار با اشاره به اینکه براساس استعلام مسؤولان استان هرمزگان، این سایت تا‌کنون هیچ گونه تخلفی انجام نداده و در حال تولید لارو میگو است، ابراز داشت: پرورش میگو در خط ساحلی جنوبی به دلیل قابلیت اراضی به صورت گسترده انجام می‌گیرد. 

مدیرکل دفتر حفاظت زیست بوم‌های دریایی و ساحلی سازمان محیط زیست با تاکید بر اینکه هر صنعتی که قابلیت فعالیت و توسعه فعالیت داشته باشد بر اساس قانون با در نظر گرفتن ارزیابی‌های زیست محیطی می‌تواند به فعالیت بپردازد و ما برابر ضوابط و مقررات باید به صدور مجوز اقدام کنیم گفت: بر همین اساس اگر متقاضیانی در حوزه گردشگری می‌خواهند بر روی این پهنه‌های بکر سرمایه‌گذاری کنند باید  برای دریافت مجوزهای قانونی اقدام کنند.

 

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی