هیأت رئیسه سال سوم شورای عالی استان‌ها وجاهت قانونی ندارد

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، علیرضا احمدی عضو شورای عالی استان‌ها در جمع خبرنگاران درباره غیرقانونی بودن انتخابات هیأت رئیسه شورای عالی استان‌ها که در اجلاس قبلی برگزار شد اظهار داشت: وقتی که مصوبه‌ای در شورای شهر رأی می‌آورد برای تأیید به کمیته انطباق فرمانداری ارسال می‌شود و اگر در آنجا این مصوبه رد شود مجدداً در صحن شورای شهر مورد بررسی قرار می‌گیرد و اگر اعضای شورا اصرار بر مصوبه داشته باشند موضوع در هیأت حل اختلاف استان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: وزیر کشور حق اعتراض به مصوبات شورای عالی استان‌ها را دارد و مصوبه اخیر را مبنی بر انتخابات هیأت رئیسه را رد کرده است و هیأت رئیسه سال سوم شورای عالی استان‌ها وجاهت قانونی ندارد و نمی‌تواند هیچ جلسه‌ای را برگزار کند.

احمدی گفت: باید انتخابات هیأت رئیسه بر اساس نظر وزارت کشور مجدداً برگزار شود چرا که وزارت کشور مصوبه قبلی را قبول ندارد و اعتراض‌های وزارت کشور نیز در این خصوص ضبط و ثبت شده است.

عضو شورای عالی استان‌ها تأکید کرد: مسؤول اجرایی قوانین شوراها وزارت کشور است و شخص وزیر به این مصوبه اعتراض کرده است.

وی بیان داشت: وزارت کشور حق نظارت بر انتخابات هیأت رئیسه شورای عالی استان‌ها را دارد و قبل از برگزاری انتخابات نیز نامه‌ای را به شورای عالی ارسال کرده و خواهان به تعویق افتادن این انتخابات شده است.

احمدی بیان داشت: نمی‌توان گفت که وزارت کشور در انتخابات شورای عالی استان‌ها نمی‌تواند دخالت کند چرا که کل انتخابات کشور با نظارت وزارت کشور برگزار می‌شود ولی هیأت رئیسه شورای عالی استان‌ها به نامه‌ها و اعتراض‌های وزارت کشور توجهی نداشته و انتخابات را برگزار کردند.

عضو شورای عالی استان‌ها در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا به عنوان نامزد در انتخابات هیأت رئیسه قبل شرکت کردید، گفت: زمانی که من در این انتخابات شرکت کردم از نامه وزارت کشور اطلاعی نداشتم و بعد از اعلام نتایج به بنده اعلام کردند که انتخابات وجاهت قانونی ندارد و باید مجدداً برگزار شود.

وی یادآور شد: کمیته‌ای نیز در وزارت کشور در این خصوص تشکیل شده و تأیید کردند که نامه در روز قبل از انتخابات به شورای عالی استان‌ها ارسال شده است و باید شورای عالی نیز بر اساس قانون عمل می‌کرد.

احمدی گفت: قطعاً وزارت کشور  اقدامی غیرکارشناسی انجام نمی‌دهد و بر اساس اظهارنظرهای حقوقدان‌ها عمل می‌کند. 

عضو شورای عالی استان‌ها گفت: در انتخابات هیأت رئیسه شورای عالی استان‌ها وزارت کشور به عنوان ناظر نیز حضور نداشته است که همین موضوع می‌توانست موجب شود که انتخابات کم لن یکن باشد.

وی خاطرنشان کرد: در انتخابات هیأت رئیسه سه نفر از نمایندگان خوزستان که استانداری و وزارت کشور آنها را تأیید کرده بودند حضور نداشتند به دلیل اینکه رئیس شورای عالی به انتخاب آنها اعتراض داشته است. 

احمدی بیان داشت: در حال حاضر نمایندگان شورای عالی استان‌ها از نامه‌های وزارت کشور بی‌اطلاع هستند و این موضوع اشتباه است چرا که باید نمایندگان بدانند که اتفاقاتی در سطح شورای عالی استان‌ها رخ می‌دهد.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی