به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، پیرحسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور درباره آخرین وضعیت راهاندازی سامانه نظارتی برای کنترل آمبولانسهای خصوصی اظهار داشت: نحوه نظارت بر این آمبولانسها در دستور کار قرار داشت و ما مشاهده میکردیم که عدم نظارت بر عملکرد آمبولانسهای بخش خصوصی در مواقعی منجر به بروز تخلفات میشود. لذا برای پیشگیری از بروز این موارد سامانه جامع نظارتی برای کنترل آمبولانسهای خصوصی راهاندازی شد.
وی با بیان اینکه از طریق این سامانه به صورت اینترنتی و دیجیتال نحوه فعالیت این آمبولانسها کنترل میشود، اظهار داشت:با این سامانه میتوانیم ببینیم آمبولانس چه مسیری را در چه بازده زمانی طی کرده است و چند نفر از بهیاران وتکنسینها در آمبولانس حضور دارند. همچنین هزینههای نقل و انتقال بیماران برای ما مشخص میشود که امیدواریم از این طریق تخلفات را به صفر برسانیم.
رئیس سازمان اورژانس کشور اظهار داشت: با تخلفات این آمبولانسها بر اساس آئیننامهها برخورد میشود و همچنین پلیس راهور برچسب آمبولانسهای خصوصی را به این بخش تحویل داده است اما نباید از این نکته غافل شد که این موضوع آمبولانسهای نظامی را در بر نمیگیرد.
کولیوند با اشاره به آخرین وضعیت اورژانس هوایی در کشور اظهار داشت: طی روزهای گذشته با رایزنیهایی که با شهرداری تهران انجام شد چند پد بالگرد در تهران افتتاح شد که از این طریق ما میتوانیم مصدومان را ظرف مدت 10 دقیقه به مراکز درمانی برسانیم.
وی گفت: طی دو سال گذشته که اورژانس هوایی توسعه یافته است 28 هزار نفر از مردم را توانستیم به مراکز درمانی انتقال دهیم که از این تعداد 65 درصد به صورت مستقیم به اتاق عمل انتقال یافتند.
رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: بیشترین آمار پروازها متعلق به استان لرستان است که از این طریق توانستیم تا 55 درصد جلوی مرگ و میر مادران باردار را بگیریم.
کولیوند با اشاره به همکاریهای سازمان اورژانس با آتشنشانی اظهار داشت: برخی آمبولانسهای ما در مراکز آتش نشانی استقرار یافتهاند و ما از این طریق توانستیم علاوه بر استفاده از ظرفیتهای یکدیگر در منابع مالی نیز صرفهجویی کنیم.
وی در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک از طریق مترو شبکه ریلی که ارتباط مستقیم با مراکز درمانی داشته باشد را ایجاد کنیم تا در زمان نیاز مصدومان بلافاصله به بیمارستان انتقال یابند.
انتهای پیام/