به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، عبدالحسین شاهوردی رئیس پژوهشگاه رویان در مراسم افتتاح برج فناوری رویان و مرکز جامع سلولهای بنیادی پزشکی بازساختی رویان اظهار داشت: ۳۰ دهه در پژوهشگاه رویان انباشت دانش داشتیم و اولین استفادهکنندگان از دانش به دست آمده در این پژوهشگاه هم خودمان بودیم.
وی گفت: امروز با افتتاح برج فناوری رویان و مرکز جامع سلولهای بنیادی پزشکی بازساختی رویان، حلقه وصل انتقال این دانش به بازار و بخش خصوصی ایجاد میشود.
رئیس پژوهشگاه رویان توضیح داد: هدف از راهاندازی این مرکز کاربردی کردن دانش تولیدشده در پژوهشگاه رویان است که توسط حلقه نهایی این زنجیره که همان بخش تجاریسازی است محقق میشود و به این ترتیب چرخه تولید تا کاربرد دانش تکمیل خواهد شد.
شاهوردی تصریح کرد: ۱۰ شرکت دانشبنیان شامل 3 شرکت حرفهای و ۷ شرکتپروژه نوپا کار خود را در این برج دنبال خواهند کرد.
وی گفت:اغلب حاضران در این شرکتها از محققان و اعضای هیات علمی کشور هستند که اگر قصد داریم این افراد را در کشور نگاه داریم و فعالیتی متناسب با تخصص آنها ایجاد کنیم، باید به آنها اجازه فعالیت در زمینه تجاریسازی دانش را بدهیم.
رئیس پژوهشگاه رویان تصریح کرد: در این ساختمان نیازهای اولیه این شرکتها در اختیارشان قرار داده میشود و حتی به دلیل اینکه برخی از این فعالان با ادبیات بازار و تجاریسازی محصول آشنا نیستند، خدمات حرفهای مشاوره با نگاه به بازار هم در اختیار آنها قرار خواهد گرفت، اما تاکید میکنیم که حمایت در مرحله اول مناسب است و شرکت باید دارای ایده قوی برای استقلال و ادامه فعالیت داشته باشد و این اصل بنای مهم تجاریسازی دانش در این صنعت خواهد بود.
انتهای پیام/