به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، علی اکبر ناطق نوری امروز در چهارمین مراسم اهدای نشان و تندیس امینالضرب به مناسبت صد و سی و شش سالگی تاسیس اتاق بازرگانی تهران که در تالار وحدت برگزار شد، ضمن تسلیت به دلیل حادثه دلخراش و غمانگیز هواپیما و از دست دادن تعدادی از بهترین جوانان و نخبگان کشور گفت: از آغاز نظام جمهوری اسلامی و سالهای ابتدایی بعد از انقلاب یعنی دهه شصت خداوند این توفیق را به بنده و دوستان داد و معتقد بودیم اداره بخشهای مختلف باید به دست مردم انجام شود و دولت باید برنامهریز، هدایتگر، حمایتگر و نظارتگر خوبی باشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه بیان داشت: بنابراین اعتقاد ما این بود دولت باید از محل تولید و سرمایهگذاری و مالیات ناشی از آن کشور را اداره کند و در این مسیر ناظر و برنامه ریز باشد.
وی اظهار داشت: متاسفانه این نگاه چپگرایانه که نوعا در دولتهای مختلف دیده شد، موجب فاصله گرفتن کشور از این نگاه و تفکر شد.
ناطق نوری با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد خصوصیسازی بیان داشت: خصوصیسازی انجام شد، اما آنگونه که باید موثر واقع میشد، نشد، بلکه خصولتی شد و ضرر خصولتی شدن از صد درصد دولتی بودن بدتر است، زیرا اگر سیستمی دولتی باشد بالاخره نظارت بر آن وجود دارد، اما وقتی سیستمی خصولتی میشود میتوان از آن سوءاستفاده کرد و این سوءاستفاده شد و میشود.
وی با بیان اینکه ما نباید از صفر شروع کنیم، بیان داشت: بلکه از تجربیات دنیا میتوان استفاده کرد و صرف اینکه اینها نامسلمان هستند و حتما خباثت دارند، عقلانی و اسلامی نیست که از تجربیات آنها استفاده نکنیم. بنابراین اگر یک دانشمند و محققی طرحی دارد حتی اگر نامسلمان باشد، آن علم را ما باید از او بگیریم و از آن استفاده کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به صبحتهای یکی از کارآفرینان که امروز در مراسم نشان امینالضرب را به دلیل یک عمر فعالیت و کارآفرینی دریافت کرد، گفت: این غمباد است که یک تولیدکننده بیاید و در این مراسم بگوید با همه فشارها و ناملایمات و با همه پیچ و خمهای اداری ایستادهایم، آفرین بر شما که در این شرایط ایستادهاید.
ناطق نوری همچنین با اشاره به اینکه سال گذشته یکی از کارآفرینان برتر در همین مراسم نزد من آمد و گفت شرایط اقتصادی به گونهای شده که درآمدها و هزینهها سربهسر است و با این شرایط دیگر نمیتوان ادامه داد، اشاره کرد و بیان داشت: ولی من به وی گفتم شما برای 15 هزار نفر اشتغال ایجاد کردهاید و بنابراین خواهش میکنم که این کار را ادامه دهید، اگرچه ضرر کنید.
ادامه دارد...