جزئیات اختصاص سوخت به کارگاه‌های صنایع‌دستی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری فارس،پویا محمودیان، درباره دستاورد جدید این وزارتخانه و در راستای اجرای سیاست‌های سامان‌دهی حامل‌های انرژی، حمایت از تولید و اشتغال پایدار به‌منظور تأمین سوخت موردنیاز کارگاه‌های تولید صنایع‌دستی اظهار داشت: با پیگیری‌ها و مساعدت‌های جدی دکتر مونسان، وزیر محترم میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی توانستیم از طریق همکاری مشترک با ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا و سوخت و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به تفاهم خوبی دست‌یابیم. براین اساس، برای کارگاه‌هایی که در نقاطی قرار دارند که لوله‌کشی گاز ندارند، سوخت گرمایشی تخصیص داده می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: برای برخی کارگاه‌ها مثل سفالگری و شیشه‌گری سنتی و رشته‌های مشابه، سوخت پروسه تولید تخصیص یافت و برای بعضی از رشته‌ها سوخت فرآیندی مانند باتیک و چاپ قلمکار در نظر گرفته شد. لازم به ذکر است که معاونت صنایع‌دستی آذربایجان شرقی در سنوات قبل در یک اقدام خودجوش این سهمیه را برای باتیک‌کاران شهر اسکو از طریق وزارت محترم صمت تأمین می‌کرد.

معاون صنایع‌دستی کشور افزود: این کار منوط به این است که رشته‌های صنایع‌دستی را مشخص کنیم که هرکدام از آن‌ها چه سوختی و به چه مقدار مورد نیازشان است. در این راستا مقرر شد دفتر فناوری اطلاعات وزارت این اطلاعات را روی سامانه‌ای که منتج به صدور مجوزهای صنایع‌دستی می‌شود، وارد کند؛ همچنین یک وب‌سرویس برای ارتباط مشترک وزارتخانه با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی فراهم شود که پل ارتباطی همکاری ما با آنها باشد.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات دیگر در این زمینه گفت: معاونت‌های صنایع‌دستی 31 استان را به‌عنوان امین خود و ناظر بر این موضوع معرفی کردیم که متقاضی وقتی به سامانه تجارت آسان به آدرس الکترونیک newtejaratasan.niopdc.ir مراجعه و ثبت‌نام می‌کند، با تأیید معاون صنایع‌دستی استان به سامانه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی معرفی و سوخت به آنها بر اساس این تأییدیه تخصیص داده شود.

محمودیان درباره نوع سوختی که قرار است به این واحدها اختصاص یابد، خاطرنشان کرد: این سوخت فقط سوخت مایع یعنی نفت و گازوئیل است و ارتباطی به سوخت بنزین خودرو ندارد. کارگاه‌های صنایع‌دستی که از ما مجوز تولید دارای اعتبار هستند، می‌توانند از این خدمات استفاده کنند.

وی همچنین گفت: متقاضیان واجد شرایط می‌توانند از ابتدای بهمن 98 با مراجعه به سامانه الکترونیک ذکرشده نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند و بر اساس قول همکاران محترم شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، در اسرع وقت سهمیه خود را دریافت کنند.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در خاتمه افزود: سوخت پروسه تولید و سوخت فرآیندی اصولاً باید به نرخ‌های تجاری تأمین می‌شد که از مقامات عالی ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا، قول‌های مساعدی برای تخصیص این دو نوع سوخت به صنعتگران محترم صنایع‌دستی، در راستای حمایت از رونق تولید، دریافت کردیم.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی