آسیب سیل به 56 مدرسه فرسوده/ لزوم مرمت 285 مدرسه سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، حمیدرضا رخشانی مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره وضعیت مدارس  این استان در مناطق سیل‌زده، اظهار کرد: با توجه به تحقیقات میدانی، 56 مدرسه داریم که قبلاً هم در نوبت تخریب و بازسازی بودند و اکنون باید این کار سریع‌تر انجام شود.

وی افزود: این مدارس به لحاظ سنی، قدمت بالایی دارند و باید تخریب شوند؛ هرچند سیل مزید بر علت شده و باعث شده برای تخریب و نوسازی آماده شوند.

رخشانی با بیان اینکه برای ساختن 56 مدرسه با 200 کلاس به 40میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم گفت: همچنین 285 مدرسه داریم که به تعمیرات جزئی با 10 میلیارد تومان نیاز دارند.

وی ادامه داد: با توجه به سیلی که آمده و وارد کلاس و قسمت‌های اداری شده، بخشی از میز و صندلی و وسایل و ملزومات اداری خراب شدند و خساراتی به مجموعه این 10 شهرستان وارد شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان  تصریح کرد: باید از وزارت آموزش و پرورش تشکر کنیم. 20 کامیون تجهیزات با ارزش 3 میلیارد تومان ارسال کرده اند که ملزومات به‌زودی به دست همکاران می‌رسد.

وی با بیان اینکه در مجموع50 میلیارد تومان برای ساخت فضا و تامین تجهیزات نیاز است، گفت: جامعه خیرین استانی و کشوری پای کار هستند و همراهی میکنند.

رخشانی اضافه کرد: یک تیم از خیرین وارد شده و تیم دیگر نیز به‌زودی وارد استان می‌شوند. اینها 30 درصد این هزینه را تأمین می‌کنند و مابقی را از دولت انتظار داریم کمک کند که یقینا دولت با توجه به شرایط و بحران ایجاد شده همراهی خواهد کرد؛ از آن سو وقتی خیرین 30 درصد تعهد می‌دهند دولت هم متعهد تأمین اعتبار مابقی می‌شود.

رخشانی با بیان اینکه ساخت مدارس سه کلاسه تا مهر تمام می‌شود، گفت: تکمیل مدارس 12 و 18 کلاسه به بازه زمانی 12 و 18 ماهه یا بیشتر نیاز دارد؛ استان شرایط خاصی دارد و جزو رتبه‌های آخر از حیث فضای آموزشی است و توجه خاصی خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان تصریح کرد: 50 کانکس بارگیری شده و به سمت استان می‌آید تا دانش‌آموزان مدارسی که بحرانی هستند در کانکس‌ها تحصیل کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی