به گزارش خبرگزاری فارس، سید سعید راد افزود: سرانه مصرف ماهی در کشور 11 کیلو و 200 گرم در سال است که این میزان، نصف سرانه مصرف ماهی در جهان است و این در حالی است که سهم تهران، نیم کیلوگرم از این مقدار نیز کمتر است و به 10 کیلو و 700 گرم در سال میرسد.
وی با اشاره به نگاه سلامت محور سازمان مدیریت میادین، بر لزوم آشنایی شهروندان با محصولات دریایی و نقش مصرف ماهی به عنوان غذای سلامت تاکید کرد و گفت: با هدف فرهنگ سازی در مصرف فرآوردهای دریایی، انواع ماهیان آماده طبخ در مجتمع تخصصی آبزیان جلال آل احمد ارائه میشود.
گفتنی است در مجتمع تخصصی آبزیان که در میدان جلال آل احمد واقع شده، انواع ماهیان تازه شمال و جنوب آماده طبخ به صورت استیک، فیله با پوست و بدون پوست و فیله مرینت شده و طعم دار با قیمتهای مصوب به شهروندان عرضه میشود.
انتهای پیام/