دعای روزنامه اصلاح طلب برای پایان جمهوری اسلامی/ رسیدن به خودکفایی صرفا یک رؤیا است

سرویس سیاست مشرق - روزانه می‌توان از لابه‌لای گزارش‌ها و عناوین خبری رسانه‌های مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابل‌توجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که می‌تواند برای مخاطبین قابل‌استفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه "ویژه‌های مشرق" نکات و تأملات قابل‌استخراج از رسانه‌ها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با «ویژه‌های مشرق» همراه شوید.

*******

** رسیدن به خودکفایی،صرفا یک رویا است

روزنامه آرمان در مطلبی با عنوان «دستاورد اقتصادی،مشروط به تعامل با دنیا» به قلم «یلدا راهدار» نایب رئیس سازمان ملی کارآفرینی نوشت:«نمی‌توان در دنیای امروز منزوی بود و این موضوع را همه کشورها تجربه کرده‌اند. قاعدتا باید ارتباطات سازنده با دیگر کشورها وجود داشته باشد تا چرخ اقتصاد بچرخد. فرض کنیم تلاش ما این باشد که همه چیز را خودمان تولید و مصرف کنیم، اما پرسش این است که با کدام کسب و کار قرار است چنین اتفاقی بیفتد؟...با توجه به اینکه تعداد زیادی از کارخانه‌های ما امروز تعطیل شده‌اند یا نیروهای کار خود را تعدیل یا اخراج کرده‌اند، رسیدن به خودکفایی کار بسیار دشواری است و می‌توان گفت رویاست».

متاسفانه شعار «ما نمی توانیم» به جزو لاینفک رفتار طیف اصلاح طلب و همچنین بخشی از بدنه دولت تبدیل شده است.

چندی پیش «پروانه سلحشوری» نماینده اصلاح طلب مجلس با اشاره به حضور شرکت فرانسوی توتال در ایران گفته بود:«شرکت های ایرانی توان انجام کارهای تخصصی در حوزه نفت را ندارند»!

پیش از آن، «اکبر ترکان» مشاور سابق رئیس جمهور گفته بود:«ما ایرانی ها قدرت رقابت در هیچ صنعتی جز آبگوشت بزباش و قرمه سبزی را نداریم»!

همچنین «عیسی کلانتری» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست گفته بود:«خودکفایی در کشاورزی "مزخرف" است»!

از این قبیل اظهارات در کارنامه دولت آقای روحانی و فعالین اصلاح طلب فراوان است.

این دیدگاه غلط، عقیم و بی‌فایده می‌گوید «ما نمی‌توانیم؛ رونق و پیشرفت اقتصادی تنها و تنها با نگاه به بیرون از مرزها امکان‌پذیر است». این در حالی است که تمام کشورهایی که امروزه حرفی برای گفتن در هر عرصه‌ای دارند، جز با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی خود به این جایگاه نرسیده‌اند. این همان نقطه قوتی است که در فرهنگ ملی ما و با تعبیر رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی» نامیده شد.

یکی از شعارهای اصلی دولت روحانی «چرخیدن همزمان چرخ کارخانه ها و چرخ سانتریفیوژها» بود. اما برجام که دولت آن را فتح الفتوح نامیده بود هم چرخ کارخانه ها را از کار انداخت و هم چرخ سانتریفیوژها را.

** دعای روزنامه اصلاح طلب برای پایان جمهوری اسلامی

روزنامه سازندگی در مطلبی با عنوان «بازرگان میان انقلاب و اصلاح» به قلم «سید علی اصغر غروی» از فعالین جریان موسوم به ملی مذهبی در اصفهان که سابقه فعالیت های انحرافی با محوریت ضدشیعی و ضدروحانیت را در کارنامه خود ثبت کرده و در سال ۸۰ و همچنین ۸۹ نیز بازداشت شده است، نوشت:«مهندس بازرگان به هیچ روی معتقد به تداوم انقلاب نبود و ادامه آن را مخرب و ناسازگار با اصلاح می دانست و نیز مغایر با قوانین حاکم بر نظام هستی، چرا که اساسا کمال یافتگی و رشد و توسعه در این نظام، تدریجا و به آهستگی صورت می پذیرد.

این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت: «اولین جمله بازرگان بعد از قبول نخست وزیری این بود که:"اکنون انقلاب به پایان رسیده، بروید در خانه هایتان تا ما مشغول ساختن کشور شویم!". مهندس بازرگان بسیار کوشید که این قاعده لایتغیر هستی را قابل فهم برای همگان سازد. ولی متاسفانه در زمان حیات خود، توفیقی بر این امر نیافت. اما از این مسئله نه غافل بود و نه مأیوس، که سرانجام ملت ایران به اساسی ترین مطلوب خود که دست یابی به آزادی است، خواهد رسید».

نویسنده مطلب مذکور که سابقه اقدامات ضدشیعی و ضدروحانیت در کارنامه خود دارد، صراحتا مدعی شده است که انقلاب اسلامی و به عبارتی جمهوری اسلامی قابل تداوم نیست و به مخاطب نوید داده است که ملت ایران در آینده به آزادی خواهد رسید!

در حقیقت نویسنده در روزنامه متعلق به حزب کارگزاران- به دبیرکلی «غلامحسین کرباسچی»- و - به سردبیری «محمد قوچانی» (از دستگیرشدگان فتنه ۸۸)- برای پایان جمهوری اسلامی دعا! کرده است!

لازم به ذکر است که حضرت امام خمینی (ره) - ۱۹ بهمن ۱۳۶۶ - در پاسخ نامه محتشمی پور وزیر کشور وقت درباره نهضت آزادی تصریح فرمودند: «پرونده و عملکرد این نهضت در دولت موقت اول انقلاب شهادت می‌دهد که نهضت به اصطلاح آزادی طرفدار جدی وابستگی کشور ایران به آمریکا است و در این باره از هیچ کوششی فروگذار نکرده است. به حسب این پرونده‌های قطور و نیز ملاقات‌های مکرر اعضای نهضت چه در منازل خودشان و چه در سفارت آمریکا و به حسب آنچه من مشاهده کردم از انحرافات آنها که اگر خدای متعال عنایت نفرموده بود و مدتی در حکومت موقت باقی مانده بودند، ملت‌های مظلوم به ویژه ملت عزیز ما اکنون در زیر چنگال آمریکا و مستشاران او دست و پا می‌زدند و اسلام عزیز چنان سیلی از این ستمکاران می‌خورد که قرن‌ها سر بلند نمی‌کرد».

** بزک دموکرات ها در ارگان رسانه ای دولت

روزنامه ایران در مطلبی با عنوان «پیدا و پنهان تحریم» نوشت:«اهداف تحریم از منظر رؤسای جمهوری در امریکا متفاوت است؛ یعنی اهدافی که اوباما از تحریم دنبال می‌کرد قطعاً با ترامپ متفاوت است».

ارگان دولت در ادامه نوشت:«ترامپ اعلام کرده که می‌خواهد در ایران اغتشاش و آشوب به پا کند و علاقه به فروپاشی نظام نشان داده است؛ درحالی که اوباما با سیاست مرحله‌ای خود به دنبال راهی برای توافق با ایران بود، در نتیجه ابتدا جامعه جهانی را اقناع و سپس برای مذاکره اقدام کرد. اما ترامپ برعکس دیگران را اقناع نکرد و یک طرفه از برجام خارج شد. پس می‌توان گفت کار اوباما پخته‌تر است».

متاسفانه ارگان رسانه ای دولت در اقدامی مسبوق به سابقه به بزک دموکرات ها پرداخته است

«عباس عبدی» از فعالین اصلاح طلب چندی پیش نوشته بود:«به نظر بنده حتی اگر ترامپ هم نمی‌آمد و کلینتون انتخاب می‌شد، باز هم در اجرای برجام دچار مشکل و حتی مشکلات بدتری می‌شدیم».

همچنین «احمد زیدآبادی» از فعالین اصلاح طلب چندی پیش گفته بود: «به نظر من اگر خانم کلینتون نیز در آمریکا به قدرت می‌رسید سرنوشت برجام مانند امروز بود و هیچ تفاوتی بین ترامپ و کلینتون در این زمینه وجود ندارد».

برخی دولتمردان و فعالین و رسانه‌های اصلاح طلب بارها با طرح دوگانه دروغین «دموکرات خوب- جمهوری خواه بد« اینگونه القاء کرده‌اند که دموکرات‌ها با ایران همراه هستند و جمهوری خواهان با ایران دشمن، این در حالی است که دموکرات‌ها و جمهوری خواهان در هر مسئله‌ای با یکدیگر اختلاف داشته باشند، در دشمنی با ایران هیچ اختلافی با همدیگر ندارند.

برچسب ها:

سیاسی