به گزارش مشرق، پس از این برنامه که "جهیمان العتیبی، روایتی دیگر" نام گذاری شده است، عربستان بسیاری از رسانه ها و وسایل تبلیغاتی را مامور کرد تا به قطر حمله کنند و به انتشار فیلم ها و تیزرهای دروغین اوضاع داخل دوحه را نگران کننده، جلوه دهند.
در ابتدای این برنامه توئیتی از " تامر المسحال " روزنامه نگار فلسطینی وجود دارد که گفت: آنچه از مخفی کاری بزرگ درباره اسناد سری و شواهد منحصر به فرد به دست می آید، جهیمان را روایت دیگری است.
همچنین در برنامه تصاویری از کشتار حرم مکی نمایش داده می شود و با "پل پاریل" یکی از رهبران گروه مزدور فرانسوی پیرامون مشاهدات خود از پایان یافتن حصر حرم مکی و دستگیری جهیمان و گروه او مصاحبه شده است.
اما رسانه های عربستان پا را از این فراتر نهادند و برخی کشورهای همسایه را به مدیریت عملیات کشتار حرم مکی در سال ۱۹۷۹ متهم کردند و این به خاطر وضعیت سردرگمی دربار عربستان در برخورد با این مسئله است که به رغم گذشت سال های طولانی هنوز هم این داستان ورق می خورد.
" سعد الفقیه" از مخالفان برجسته و بنیانگذار "نهضت اصلاحات اسلامی عربستان" تاکید کرد که هنوز هم هنگامی که کشتار حرم مکی بازگو می شود، عربستان بسیار شرمنده است و می خواهد این موضوع به شیوه دیگری برای عموم بیان شود.
الفقیه در مصاحبه با شبکه "خلیج انلاین" گفت که بررسی کشتار حرم مکی (بیت الله الحرام) با عنوان "بزرگ ترین پنهانکاری" توسط شبکه الجزیره قطر، سعودی ها را عصبانی کرده است.
وی جزئیات بیشتری از کشتار حرم مکی فاش کرد و مهم ترین آن این است که به گفته او " عبدالعزیز بن باز " مفتی مکه و رییس وقت هیات علمای بزرگ عربستان پیشنهاد گفت وگو با جهیمان و گروهش را داد، اما امیر "فهد بن عبدالعزیز " ولیعهد وقت عربستان پیشنهاد بن باز را رد کرد و دستور حمله به آنها و استفاده از زور برای پایان دادن به تحصن را صادر کرد که نتیجه منفی در پی داشت.
این معارض عربستان، شیوه به کارگیری نیروهای سعودی برای پایان دادن به این ماجرا را احمقانه توصیف کرد و گفت که نیروهای امنیتی عربستان برای مواجه با این اتفاق از تجربه کافی برخوردار نبودند.
وی متذکر شد که گروه جهیمان به هیچ وجه قصد گروگانگیری نداشت و آنچه سعودیها طی سال های گذشته به مردم گفته اند، دورغ و جعل تاریخ بوده است. این گروه درهای حرم را به روی همه نمازگزاران باز کرد و برخلاف ادعاهای آل سعود از آنها خواست خارج شوند.
بر اساس گفته های الفقیه، مقامات سعودی برای پایان دادن به تحصن گروه جهیمان از نیروهای فرانسه کمک خواست و برای پایان دادن به این ماجرا از گاز استفاده کرد.
بنیانگذار نهضت اصلاحات اسلامی، عربستان همواره کمک گرفتن از نیروهای فرانسوی را انکار می کنند و ادعا دارد که عملکرد نیروهای سعودی موفقیت آمیز بوده، در حالی که این موضوع دور از حقیقت است.