تقویت گمانه‌زنی‌ها درباره این که آمریکا منشاء ویروس کرونا است

5e5430049555d_2020-02-24_23-50
گزارش شبکه ژاپنی مبنی بر این که ممکن است برخی از ۱۴ هزار نفری که در آمریکا بر اثر آنفولانزا مرده‌اند، در حقیقت بر اثر ویروس کرونا جان داده باشند، گمانه‌زنی‌ها درباره منشاء این بیماری خطرناک را تقویت کرده است.



خانه-بین المللی
بین المللیتقویت گمانه‌زنی‌ها درباره این که آمریکا منشاء ویروس کرونا است
خبرمهم: گزارش شبکه تلویزیونی آساهی ژاپن مبنی بر این که ممکن است برخی از ۱۴ هزار نفری که در آمریکا بر اثر آنفولانزا مرده‌اند، در حقیقت بر اثر ویروس کرونا جان داده باشند، گمانه‌زنی‌ها درباره منشاء این بیماری خطرناک را تقویت کرده است.
4 ساعت پیش۰ خواندن این مطلب 1 دقیقه زمان میبرد
فیس بوکتوییترپاکتواتس آپتلگراموایبراشتراک گذاری از طریق ایمیلچاپ

به گزارش بخش بین المللی سایت خبرمهم، در این گزارش که در وبسایت گلوبال تایمز و همچنین گلوبال ریسرچ منتشر شده، آمده است: این گزارش بلافاصله موجب شد که در شبکه‌های اجتماعی چینی اینگونه منتشر شود که منشاء این بیماری احتمالا در آمریکا بوده است.

گلوبال ریسرچ در این باره نوشت: تاکنون مباحث گسترده‌ای در این باره صورت گرفته که این بیماری احتمالا در زمان مسابقاتارتش‌های جهان (سیزم) در چین منتشر شده است.

در عین حال، گلوبال تایمز به نقل از شبکه تلویزیونی آساهی ژاپن نوشت که دولت آمریکا احتمالا در درک این امر تانوان بوده که این ویروس تا چقدر در خاک آمریکا شیوع داشته است.

بنابر این گزارش، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های واگیر (سی‌دی‌سی) آمریکا در ۱۴ فوریه (۲۵۵ بهمن) اعلام کرد که به دلیل ویروس کرونا، آزمایش افرادی را که به نوع مشابهی از بیماری آنفولانزا مبتلا هستند را در آزمایشگاه‌های لس‌آنجلس، سن فرانسیسکو، سیاتل، شیکاگو و نیویورک سی‌تی، آغاز خواهد کرد.

به هر حال بنا بر گزارش تلویزیون آساهی، هنوز معلوم نیست آیا کسانی که در آمریکا بخاطر آنفولانزا جان داده‌اند مبتلا به ویروسکرونا بوده‌اند یا خیر.

بنا بر گزارش گوبال تایمز، این ماجرا گمانه‌زنی‌هایی را در فضای شبکه‌های اجتماعی چین درباره وجود احتمال توطئه مطرح کرد. بازی‌های ارتش‌های جهان (سیزم) در اکتبر ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین برگزار شده بود. یکی از کاربران چینی در این باره نوشت: شاید هیئت آمریکایی این ویروس را به ووهان آورده باشد و برخی جهش‌ها در ویروس ایجاد شده و آن را مرگبارتر کرده و موجب شده که امسال شاهد شیوع گسترده باشیم.

«شن یی»، استاد روابط بین‌الملل در دانشگاه فودان شانگهای نیز در این باره گفت که ویروس‌شناسان بین‌المللی در تلاش برای یافتن منشاء این بیماری از جمله احتمال نهادهای اطلاعاتی هستند. از شهروندان نیز خواسته شده فعالانه در این بحث‌ها شرکت کنند اما به طریق منطقی.

شن گفت: علائم و مسری بودن ویروس کووید-۱۹ (نام ویروس کرونا) برای همه روشن است. پنهان کردن منشاء این بیماری غیرممکن است.

وی از مردم و افکار عمومی خواست در اینگونه موارد بیشتر بر واقعیت‌ها و شواهد تکیه کنند.

گلوبال تایمز نوشت: این شیوع بیماری امتحان بزرگی برای بسیاری از نهادها و سیستم‌ها است و رسانه‌ها باید گزارش‌های روشن و دقیقی ارایه کنند. گزارش تلویزیون آساهی عملا از عبارات مبهمی استفاده می‌کند که خوانندگان را به این تصور وا می‌دارد که کووید-۱۹ در آمریکا جدی‌تر از آن چیزی است که عنوان می‌شود.

تاکنون ۳۵ مورد از ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا از سوی مقامات آمریکایی تأیید شده است. برخی گزارش‌های خبری نیز حاکی از آن است که مقامات بهداشتی‌ آمریکا روز جمعه عنوان کرده‌انداحتمال دارد این ویروس به همه جوامع آمریکا شیوع پیدا کرده و موجب تعطیلی مدارس وکسب و کارها شود.

برچسب ها:

اجتماعی