دولت آمریکا چگونه با کرونا مبارزه می‌کند؟

به گزارش مشرق، شیوع ویروس کرونا از ماه دسامبر در چین آغاز شده و تا چندین مدت، شیوع آن تنها در این کشور گزارش می‌شد تا اینکه کشورهای دیگر در سراسر جهان از اروپا گرفته تا آسیا و غرب آسیا مواردی از ابتلا به این ویروس را ثبت کردند.

شمار تلفات این ویروس در سراسر جهان تاکنون به بیش از ۳ نفر رسیده و بیش از ۸۹ هزار نفر دیگر نیز به این ویروس میتلا شده اند اما از زمانی که نخستین گزارش‌ها درباره شیوع ویروس کرونا در آمریکا منتشر شد، «دونالد ترامپ» مدعی شد که کشورش در مبارزه با ویروس کرونا بسیار خوب عمل کرده و آمادگی کامل برای مقابله با آن را دارد.

بیشتر بخوانید:

تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا به ۵۲ نفر رسید

اعلام آمادگی چین برای ارائه کمک‌های همه‌جانبه به ایران

ارسال اقلام کمکی فرانسه برای مقابله با کرونا از پاریس به تهران

احتمال شیوع کرونا در آمریکا از طریق کیت‌های آلوده

رئیس جمهور آمریکا مدعی بود که در مقایسه با دیگر کشورها، کرونا تاثیر زیادی در آمریکا نداشته است.

این اظهارات دونالد ترامپ به شدت از سوی مقام های آمریکایی مورد انتقاد قرار گرفت و در خارج از این کشور نیز واکنش‌ های بسیاری به این اظهارات صورت گرفت.

پایگاه «امریکن کانزرویتیو» در گزارشی به عملکرد دولت آمریکا در مبارزه با این ویروس پرداخته و می‌نویسد که شیوع ویروس «کویید ۱۹» آمریکا را در موقعیتی قرار داده که در یک فضای کاملا سیاسی شده، برای یک واکنش صحیح علمی و پزشکی در حال تقلا است.

«اسکات ریتر»، افسر پیشین اطلاعاتی نیروی دریایی آمریکا، می‌نویسد: در حالی که تا به امروز تقریبا تمامی جنبه‌ های مربوط به شیوع ویروس کرونا حاکی از اجتناب ناپذیر بودن آن است، اما آمریکا به عنوان کشوری که باید نقش اساسی در ایجاد و اجرایی کردن هرگونه پاسخی به شیوع این بیماری ایفا کند درگیر بی کفایتی سیاسی و تنش‌های داخلی است و این فاجعه بار است.

این مقام سابق نظامی آمریکا با اشاره به گسترش شیوع کرونا در چین و سراسر جهان و همچنین آمریکا، می‌گوید: با پیشرفت ویروس کرونا، بیش از ۱۱۰ نفر در ۲۶ ایالت آمریکا به این ویروس مبتلا و بستری شده اند؛ پیام‌های متناقضی که از سوی دولت درباره شدت شیوع و سطح آمادگی برای پسخ به آن موجب ایجاد عدم قطعیت شده واین موجب شده تا شاخص‌هایی مانند «وال استریت» و «داو جونز» طی ۲ روز ۱۰ درصد از ارزش سهام خود را از دست بدهند.

امریکن کانزرویتیو در ادامه به منصوب کردن «مایک پنس» از سوی ترامپ به عنوان رئیس تیم مقابله با شیوع کرونا در آمریکا اشاره کرده و در این باره می‌نویسد: رئیس جمهور برای انتخاب فردی به عنوان مسئول مبارزه با ویروس کرونا تحت فشار قرار گرفت و در حالی که انتظار می‌رفت او فردی متخصص، باتجریه و دانشمندی آگاه در این زمینه را انتخاب کند، «مایک پنس» را انتخاب کرد.

نگارنده می افزاید: آمریکا در میانه یک «فصل سیاسی احمقانه» قرار گرفته است؛ دموکرات‌ها از ابتدا بر روی شکست دادن ترامپ متمرکز بودند و ترامپ نیز درباره موضوعاتی حساس است که احتمال دارد در انتخابات آینده از سوی دموکرات‌ها علیه وی استفاده شود.

«ریتر» با اشاره به سقوط بازار آمریکا و عدم پاسخ قاطع از سوی دولت این کشور به این اپیدمی می‌گوید: ترامپ همچنان به دنبال آن است تا تقصیر را به گردن دموکرات‌ها بیندازد.

برچسب ها:

جهان