نتایج آزمایش ۴۶ بیمار مشکوک به کرونا در کردستان منفی شد

5e5e6cb54d732_2020-03-03_18-11
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: تاکنون ۱۰۰ مورد نمونه آزمایش افراد مشکوک به بیماری کرونا از استان به تهران ارسال شده که نتیجه ۴۶ مورد منفی، ۱۰ مورد مثبت و ۴۴ مورد هم در حال بررسی است.

فرزین رضاعی بعد از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه از تداوم تلاش کادر پزشکی و درمانی برای مقابله با ویروس کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: تمامی تیم مدیریتی و پرسنل دانشکاه علوم پزشکی به‌صورت شبانه‌روزی در راستای پیشگیری و کنترل این بیماری در حال تلاش و فعالیتند، به طوری‌که برخی از پرستاران داوطلبانه و با جان و دل در شیفت‌های اضافه‌کاری هم در صحنه هستند.

وی افزود: با وجود تمامی کمبود امکانات و تجهیزات پزشکی اما هیچ‌کدام از نیروهای دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان در این شرایط بحران، کوچک‌ترین کوتاهی نکرده و همواره در راستای حفظ سلامت شهروندان تلاش می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با بیان اینکه کمبودهای فراوانی در حوزه‌های مختلف این دانشگاه وجود دارد، به آخرین اطلاعات و آمار موارد ابتلا تا روز 13 اسفند ماه پرداخت و گفت: تعداد مبتلایان قطعی به کرونا در استان به 10 نفر رسیده که از این تعداد 6 مورد در سقز، 2 نفر بانه، یک نفر کامیاران و یک نفر هم در سنندج است.

وی بیان کرد: از روزهای نخست شیوع بیماری کرونا تاکنون 172 مورد بیماران تنفسی حاد بستری و در حال حاضر از این تعداد 73 مورد بستری و مشکوک به این بیماری هستند، که به‌تدریج امکان افزایش نیز وجود دارد.

رضاعی گفت: تاکنون 100 مورد نمونه آزمایش افراد مشکوک به بیماری کرونا از استان به تهران ارسال شده که نتیجه 46 مورد منفی، 10 مورد مثبت و 44 مورد هم در حال بررسی و هنوز اعلام نشده است.

وی با بیان اینکه بخشی از بیمارستان شهید بروجردی سنندج برای راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا آماده و کیت‌های تشخیص این بیماری هم خریداری شده است، اذعان کرد: بیان کرد، برای آغاز به‌کار آزمایشگاه نیاز به اعتباربخشی بوده و نمونه‌هایی جهت تایید ارسال و در صورت موافقت عملیاتی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با اذعان به اینکه در بحث تامین دارو مشکلات زیادی داریم، عنوان کرد: برای تعدادی از بیماران استان دارو خریداری شده اما بسیار محدود بوده و امیدواریم با حمایت وزیر بهداشت، بتوانیم این مشکل کمبود دارو را برطرف کنیم.

وی از کمبود ماسک، الکل و مواد ضدعفونی‌کننده در استان خبر داد و افزود: تلاش زیادی برای جبران این کمبودها انجام شده و به‌زودی محموله بزرگ الکل برای تولید مایع گندزدایی جهت ضدعفونی کردن مکان‌های پر تردد، وارد کردستان می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان ابراز داشت: باید به حال کسانی که در این شرایط بحرانی از طریق احتکار و سود‌جویی درآمد و پول‌های خون‌آلوده را کسب کرده، تأسف خورد چراکه این روزها برخی افراد فرصت‌طلب محلول‌هایی تقلبی به‌نام ضدعفونی در مراکز غیر بهداشتی به فروش رسانده که منتانول بوده و این محلول هیچ خاصیت ضد عفونی کننده ندارد.

رضاعی با تاکید بر اینکه شهروندان از حضور در مکان‌های شلوغ، اجتماعات و مراسمات عید و مهمانی‌های پرجمعیت خودداری کنند، عنوان کرد: استفاده از ماسک در بیرون از خانه و در هوای آزاد برای افراد سالم ضرورتی نداشته اما افراد بیمار باید استفاده کنند.

برچسب ها:

اجتماعی