وی در این دیدار، شرایط مدیریت بیماری کرونا را در مجموع و تا این لحظه مناسب توصیف کرد و گفت: نیاز مردم به اقلام بهداشتی باید هر چه سریعتر رفع و علاوه بر تجهیز مراکز درمانی، به تمهیدات پیشگیرانه و مقابلهای در استانهای درگیر و شهر قم که بیشترین میزان شیوع بیماری کرونا را داراست، سرعت داده شود.
رئیس نهاد قانونگذاری کشور با اشاره به تماسهای خود با رؤسای مجالس برخی کشورها و دیگر اقدامات در حوزه بینالملل افزود: ارسال اقلام مورد نیاز به ایران از سوی برخی کشورها در جریان و پیگیری وزیر بهداشت از همتایان خارجی خود در آن کشورها مفید است.
بیشتر بخوانید:
وزیر «جهادی» دولت، مغضوب اعتدالیون
فیلم/ طرح بسیج ملی از چه شهرهایی شروع شد؟
فیلم/ تعطیلی مدارس و دانشگاهها تا پایان سال
لاریجانی با توجه به وضعیت ویژه قم از حیث شیوع و ابتلا به کرونا، خواستار اعزام یکی از معاونان وزیر بهداشت به نمایندگی از خود و وزیر بهداشت در این استان و سرکشی مستمر به مراکز بهداشتی و درمانی آن شد.
وی در این دیدار همچنین لزوم همدردی مسئولان با خانوادههای قربانیان را یادآور شد و گفت: باید بهگونه ای رفتار شود که رنج مبتلایان کاهش و روحیه امید و توان مقاومت در برابر این ویروس در جامعه افزایش یابد.
رئیس مجلس، چارهجویی برای جبران افت شماری از کسب و کارها در کشور به دلیل شیوع کرونا را ضروری توصیف و تأکید کرد: ستاد اقتصادی دولت باید در زمینه پشتیبانی از این کسب و کارها فعالتر شود.
وی همچنین با توجه به احتمال سفر برخی از شهروندان در این ایام از ستاد مدیریت بیماری کرونا خواست تا با همکاری صداوسیما هشدارهای لازم را در این خصوص به مردم ارائه دهد.
همچنین، سعید نمکی رئیس ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا نیز در ابتدای این دیدار، گزارش مشروحی از آخرین تحولات در مورد بیماری کرونا، تدابیر انجام شده در سطح کشور، چگونگی پایش و رفع نیازهای مردم به اقلام بهداشتی و تجهیز و پشتیبانی مراکز درمانی ارائه کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پرشکی، حضور لاریجانی در نخستین روزهای شیوع این بیماری در قم و تدابیر وی در شورای تأمین این استان را در مدیریت بیماری کرونا مؤثر توصیف کرد و افزود: با توجه به حساسیت شیوع کرونا در قم، تمهیدات ویژهای در این استان به کار گرفته شده است.
نمکی در پایان، تماسهای بینالمللی رئیس مجلس شورای اسلامی و پیگیریهای روزانه وی از ستاد مدیریت بیماری کرونا و وزارت بهداشت را کارگشا و مایه دلگرمی خواند.