چرا رسانه‌های ماهواره‌ای درباره عدم توازن آمار کرونا در آمریکا سکوت کرده‌اند؟!

به گزارش مشرق، رسانه های فارسی زبان خارج از کشور همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور تمام سعی و تلاش خود را برای القای فضایی سیاه و ناامید کننده از کشور به کار گرفتند و در این راه از انتشار هیچ دروغ و شایعه ای پرهیز نکردند.

بیشتر بخوانید:

چرا کرونا در ایتالیا ترسناک نیست اما در ایران فاجعه است؟! +فیلم

ظریف: جهان نمی‌تواند درباره تروریسم آمریکا علیه ایران ساکت بماند

بی بی سی فارسی از جمله شبکه هایی بود که ابتدا اخبار مربوط به شیوع کرونا در ایران را با آب و تاب خاصی پوشش می داد و سپس به سراغ سیاه نمایی از وضعیت داخل کشور رفت. در ادامه نیز مدعی شد که ایران باعث شیوع این ویروس در دنیا بوده و سپس در اقدامی غیر حرفه ای با تکیه بر منابع آگاه (!) بر آمار قربانیان ویروس کرونا افزود.

این شبکه که از همان ابتدا با تکیه بر فرضیه نامتوازن بودن تعداد مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا سعی بر تشکیک آمار رسمی وزارت بهداشت داشت، اکنون در خصوص عدم توازن تعداد قربانیان و مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا سکوت کرده است!

طبق آخرین آمارهای منتشر شده، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به ۳۳۵ نفر رسیده و تاکنون ۱۷ نفر حان خود را بر اثر ابتلا به این ویروس از دست داده اند.

با توجه به آمار فوق، نرخ کشندگی ویروس کرونا در آمریکا بیش از ۵ درصد و حدود ۲.۵ برابر نرخ کشندگی این ویروس در دنیا می باشد در نتیجه می توان عدم توازن در میزان تعداد قربانیان و مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا را مشاهده کرد که این موضوع احتمال پنهان کاری مقامات آمریکایی در اعلام نرخ واقعی مبتلایان به ویروس کرونا را قوت می بخشد.

اما نکته جالب توجه این جاست که اکنون نه تنها بی بی سی فارسی بلکه هیچ یک از رسانه های ماهواره ای فارسی زبان که مدت ها بر طبل عدم توازن آمار در ایران می کوبیدند، اکنون اشاره ای به این موضوع در آمریکا نکرده و تنها به اطلاع رسانی آمار مبتلایان و فوتی ها اکتفا می کنند!

پرهام فرهنگ وصال، کارشناس حقوق بین الملل در خصوص استاندارد دوگانه رسانه های ماهواره مبنی بر اعلام آمار بیماران کرونایی در ایران و سایر نقاط دنیا نوشت: «آخرین گزارش #کرونا در آمریکا: شمار مبتلایان از مرز ۳۰۰ گذشت، و ۱۷ متوفی؛ یعنی ۶٪ تلفات — ۳ برابر نرخ کشندگی این ویروس (۲٪). 

وقتی در ایران رقم مبتلایان ۶۴ بود (یک‌پنجمِ آنچه الان در آمریکا هست)، بی بی سی فارسی با شدت هرچه‌تمام «خبر فوری» می‌زد. اما الان راجع به «آمریکا جان»؟!»

با این وجود رسانه های ماهواره ای این روزها نه تنها نگران سلامت مردم ایران نیسیتند بلکه می خواهند با استفاده از جو رسانه ای ویروس کرونا، ویروس اضطراب، ناامیدی و بی اعتمادی به مسئولان را به جان مردم بیندازند تا از این طریق ماهی خود را از این آب ویروسی صید کنند!

برچسب ها:

جهان