جوشانده پاکسازی ریه و تخلیه سموم؛ داروی طب چینی برای کرونا

5e650e65d19d2_2020-03-08_18-55
با توجه به نشانه‌های مبتلایان برای درمان آن‌ها از روش‌های مختلف طب چینی از جمله مصرف دارو، طب سوزنی، فشردن نقاط مشخص طب سوزنی استفاده می‌شود.

خانم «تو یو یو» متخصص طب و داروی سنتی چین به سبب کشف آرتمیسینین که با آن میلیون‌ها مبتلا به مالاریا نجات یافته‌‌اند، پنج سال پیش برنده نوبل شد. در واقع، در مقابله کنونی با کروناویروس نیز طب و داروی سنتی چین نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.
در ابتدای شیوع کروناویروس، شی جین پینگ رهبر چین بر استفاده همزمان از طب غربی و چینی برای مقابله با بیماری تاکید کرد. کمیته ملی بهداشت و سلامت چین نیز اظهار کرده است در تدوین برنامه درمان کروناویروس در چین طب غربی و چینی هر دو مد نظر است.

با توجه به نشانه‌های بیماری کروناویروس از جمله تب، اسهال و بیقراری، متخصصان طب چینی، دارویی به نام «جوشانده پاکسازی ریه و تخلیه سموم» را کشف کردند. این دارو با چندین نوع ماده اولیه سنتی و معمولی طب چینی ساخته شده و پس از تست‌های بالینی، برای کمک به درمان مبتلایان کروناویروس مورد استفاده قرار می‌گیرد. طبق گزارش به دست آمده، از میان ۳۵۱ مبتلای مشمول نمونه برداری، ۱۱۲ نفر پیش از مصرف این داروی چینی دمای بدنشان بیش از ۳۷.۳ درجه بود و تا یک روز پس از مصرف این دارو، دمای بدن ۵۱.۸ درصد از مبتلایان به حالت عادی کاهش یافت؛ ۲۱۴ مبتلا نیز پیش از مصرف دارو سرفه می‌کردند و تا یک روز پس از مصرف دارو، چنین نشانه‌‌ای در ۴۵.۷ درصد مبتلایان ناپدید شد. اکنون این نوع داروی چینی به طور گسترده در بیمارستان‌های کشور برای درمان کروناویروس مورد استفاده است.

به علاوه، با توجه به نشانه‌های مبتلایان از جمله تب، سرفه، اسهال، احساس سنگینی قفسه سینه، درد عضلانی، بی‌خوابی و بیقراری، برای درمان آن‌ها از روش‌های مختلف طب چینی از جمله مصرف دارو، طب سوزنی، فشردن نقاط مشخص طب سوزنی استفاده می‌شود. به علاوه، روش‌های دیگر طب چینی از جمله حرکات تای چی، ماساژ گوش و نواحی اطراف گوش و تمرینات تنفسی نیز برای کمک به بهبود مبتلایان در بیمارستان‌های استان هوبی مورد استفاده است.

از بیمارستان‌های طب چینی سراسر کشور نیز نزدیک به ۵ هزار پزشک و پرستار به استان هوبی برای کمک به درمان مبتلایان اعزام شده اند. طبق آمار به دست آمده، در درمان ۷۵ درصد مبتلایان، طب و داروی سنتی چین مورد استفاده قرار گرفته است. در دیگر استان‌های کشور این درصد به ۹۰ درصد رسیده است.

پزشکان چینی یک هزار سال گذشته در آثار پزشکی خود تجربیات یپشگیری درباره پیشگیری و مهار بیماری‌های واگیردار را عنوان کرده بودند. در مقابله با سارس و آنفولانزای تیپ A نیز طب و داروی سنتی چین نقش بسیار مهمی ایفا کرده است.

مسوولان کمیته ملی بهداشت و سلامت چین اظهار کرده‌‌اند، با توجه به کشف نشدن واکسن یا داروی ضد ویروس خاص برای پیشگیری و درمان کروناویروس، می‌توان طب و داروی سنتی چین را به عنوان راه موثر برای کمک به تنظیم هماهنگ وضعیت جسمی، تقویت سیستم ایمنی بدن و کمک به تندرستی مبتلایان شناخت.

برچسب ها:

اجتماعی