عربستان شهر آلوده به ویروس کرونا را قرنطینه کرد

5e652cbbd8db3_2020-03-08_21-04
دولت های عربستان سعودی و ایتالیا به تاسی از دولت چین، سیاست "قرنطینه" را به عنوان نخستین گام برای مهار ویروس کرونا جدید برگزیدند. 

دولت عربستان سعودی از امروز (یکشنبه) شهر ساحلی "قطیف" در استان "شرقیه" در شرق عربستان سعودی را از بیم گسترش شیوع ویروس کرونا جدید قرنطینه کرد.

 در پی گزارش مواردی از شیوع ویروس کرونا در این منطقه از عربستان سعودی، دولت سعودی به طور موقت اقدام به بستن راه‌های ورود و خروج شهر قطیف کرده است.

شهر قطیف در استان شرقیه در شرق عربستان سعودی واقع است. این منطقه از عربستان سعودی شیعه‌نشین است و دولت سعودی مدعی است دستکم 4 شهروند این کشور که اخیرا به ایران سفر کرده بودند، مبتلا به بیماری "کووید 19" شده‌اند.

دولت ریاض با انتقاد از اینکه در ایران مهر ورود و خروج به پاسپورت این شهروندان سعودی زده نشده است، از دیگر شهروندان خود که طی هفته‌های اخیر به صورت مخفیانه به ایران سفر داشته‌اند درخواست کرده تا  برای معاینه و تست ویروس کرونا خود را به نهادهای بهداشتی این کشور معرفی کنند.

گفتنی است دولت ایتالیا هم از امروز( یکشنبه) منطقه "لومباردی" در شمال این کشور را قرنطینه کرده است.

 این منطقه که 16 میلیون جمعیت دارد کانون شیوع ویروس کرونا در ایتالیا و قاره اروپاست و شهرهای گردشگری "میلان" و " ونیز"  در این منطقه واقع شده است.

در ایتالیا تاکنون بیش از 6 هزار نفر به ویروس آلوده شده و دستکم 233 نفر در اثر ابتلا به کووید 19 جان باخته‌اند. بر اساس آمارهای رسمی اعلامی کشورها، ایتالیا پس از چین بیشترین میزان مرگ و میر ویروس کرونا را داشته است.

همزمان با شیوع و افزایش تصاعدی شمار مبتلایان به ویروس کورنا در کشورهای جهان ، آمارهای اعلامی دولت چین نشان می‌دهد نمودار شیوع ویروس کرونا در این کشور رو به افول گذاشته و دولت چین توانسته گسترش این ویرس را مهار کند.

شهر ساحلی شیعه نشین قطیف در  شرق  عربستان سعودی

 در بسیاری از مناطق استان "هوبی" چین نقاهتگاه‌ها و بیمارستان‌های صحرایی در حال برچیده شدن است و هر روز تعداد مبتلایان جدید به کمترین میزان خود می‌رسد. دولت پکن گفته تا چند روز دیگر شمار مبتلایان جدید به این ویروس در این کشور به صفر خواهد رسید.

دولت چین در نخستین گام برای مهار و مقابله با ویروس کرونا سیاست قرنطینه را در پیش گرفت و بیش از 70 میلیون نفر از جمعیت این کشور را تحت قانون سفت و سخت قرنطینه قرار داد.

دولت پکن با استفاده از نرم افزارهای موبایلی دهها میلیون نفر از جمعیت مردم مناطق قرنطینه را کنترل کرده و رفت و آمدهای آنها را زیر نظر داشت.

 دولت چین مردم ساکن در مناطق قرنطینه را به 3 بخش "آلوده، مشکوک و سالم" (قرمز، زرد و سفید) دسته بندی کرده بود و برای هر 3 گروه  محدودیت‌های شدیدی برای رفت و آمد در سطح شهر در نظر گرفته بود.

برچسب ها:

اجتماعی