تهرانی‌ها هنوز کرونا را جدی نگرفته‌اند/ صف خرید آجیل یا مهلکه مرگ!

5e6fbff239903_5e6fbff239905
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان این که متاسفانه تهرانی ها هنوز کرونا را جدی نگرفته‌اند، گفت: کرونا یک بیماری مهلک و بسیار جدی است.

 دکتر علیرضا زالی در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت کرونا در تهران گفت: به نظر من رسانه ها به اندازه کافی در زمینه کرونا به شکل های مختلفی اطلاع رسانی کرده اند و هشدارهای گروه پزشکی به آحاد مردم منتقل شده است اما هنوز مردم به اندازه کافی شرایط را جدی نگرفته و حساسیت بسیار مهم این بیماری را درک نکرده اند.

او با بیان این که کرونا یک بیماری مهلک و بسیار جدی است، گفت: هیچکس از این ویروس مصون نیست و نمی توان هیچ تضمینی داد که اگر هر فردی امروز به این بیماری مبتلا شد، علامت‌دار باشد، بلکه ممکن است بی علامت باشد.

زالی تاکید کرد: یادمان باشد اگر امروز به ویروس مبتلا شویم، ممکن است آن را به فردی در خانواده یا پدر و مادر سالخورده منتقل کنیم که در آنها شدت بیماری بیشتر خواهد بود.

او همچنین گفت: نظرسنجی ما و آن چه در سطح شهر می‌بینیم، نشان می دهد که متاسفانه کماکان فعالیت ها جاری است و شب عید امسال با سال گذشته هیچ تفاوتی ندارد. در حالی که باید توجه کرد که امسال عید متفاوتی داریم.

وی با اشاره به صف های تشکیل شده برای خرید آجیل و ...‌ از سوی مردم گفت: باید توجه کرد که مردمی که در موارد غیر ضروری بیرون رفته و در  صف‌های خرید آجیل و ... قرار می گیرند، خودشان را در مهلکه خطر و مرگ قرار می دهند. این شهامت نیست؛ بلکه به استقبال مرگ رفتن است. ما در جامعه با هر اشتباه می توانیم قربانی ویروس کرونا باشیم و تضمینی نیست که ما قربانی بعدی نباشیم. بنابراین بحث حیات و جان است و شوخی ندارد.

زالی تاکید کرد: خواهشم از همه شهروندان این است که توجه کنند. آمار روزانه در تهران رو به افزایش است و این نشان می‌دهد که مردم در تهران توجه لازم را نداشته اند. هر روز آمارها و تعداد بستری ها رو به افزایش است. مردم در داخل شهر تصور اختراعی از کرونا دارند و تصویر بیمارستان های ما را ندارند. در حالی که اگر حجم بیماران بستری در بیمارستان ها را ببینند و بیماران بدحال را مشاهده کنند، متوجه عمق ماجرا می شوند. در عین حال در اطراف خودمان آگهی های ترحیم را شاهدیم این نشان می دهد که مساله جدی است.

 

برچسب ها:

اجتماعی