رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی گفت: با توجه به ظاهر مشابه قارچهای سمی و پرورشی، افراد باید از خوردن قارچ در رویشگاههای جنگلی اجتناب کنند.
مهدی رجبی رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی در گفتوگویی نسبت به مصرف قارچهای وحشی و خود رو در جنگلها و مراتع هشدار داد و گفت: قارچهای سمی در دنیا وجود دارند و افراد سودجو و فرصتطلب با تهیه آن از جنگل و روستاها اقدام به فروش آن با قیمتهای بالا در بازار میکنند.
او افزود: مصرفکنندگان تصور میکنند که قارچهای وحشی همانند قارچهای پرورشی قابل استفاده هستند، در حالیکه قارچهای سمی شناخته شده نیستند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در فصل بهار قارچهای وحشی در جنگل و بیابان به وفور پیدا میشوند، بیان کرد: افراد سودجو پس از جمع آوری قارچهای وحشی از جنگل و بیابان اقدام به فروش محصول در جادهها میکنند و از آن جا که آسیب این قارچها کمتر از کرونا نیست و در سالهای گذشته صدها نفر از مصرف آن دچار آسیب شدند، توصیه میشود که افراد قارچ مورد نیاز را از مغازههای پروتئینی خریداری کنند.
افراد از دست زدن به قارچهای موجود در جنگل اجتناب کنند
رجبی ادامه داد: با وجود آنکه از نظر ظاهری تفاوتی بین قارچ بیابانی و پرورشی نیست، به افراد توصیه میشود که هنگام ورود به جنگل و مرتعگاه از دست زدن و مصرف قارچهای رویشی اجتناب کنند، هر چند برای افزایش آگاهی مردم با نصب بنر در نقاط گردشگری و ورودی جنگلها به دنبال افزایش سطح آگاهی آنها هستیم.
کاهش ۴۰ درصدی تولید کامپوست در سایه گسترش ویروس کرونا
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی در پایان درباره تأثیر شیوع ویروس کرونا بر مصرف قارچ تصریح کرد: با گسترش ویروس کرونا بیش از ۴۰ درصد تولید کامپوست و قارچ، ناشی از عدم مراجعه به بیرون کاهش یافته است که از دولت تقاضا داریم حمایت لازم از این صنعت را داشته باشند.