داستان ناتمام خودکشی در میان نظامیان آمریکایی

به گزارش مشرق، خودکشی نظامیان آمریکایی که در کشور خود و یا در کشورهای دیگر خدمت می‌کنند به موضوعی نگران کننده برای مقام‌های این کشور تبدیل شده و زنگ هشدار برای جلوگیری از این بحران به صدا درآمده است.

آمار و اسناد مکتوب از مشکلاتی جدی روحی و روانی در میان نظامیان آمریکایی خبر می دهد که شمار قابل توجهی از آنان با روی آوردن به مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر سعی در سرکوب کردن این مشکلات می‌کنند.

جدیدترین آمار از افزایش نگرانی مقام‌های آمریکایی از رشد میزان خودکشی در میان پرنسل نظامی که در افغانستان خدمت می‌کنند، پرده برداشته است.

بیشتر بخوانید:

خودکشی؛ معضلی رو به رشد در اروپا و آمریکا


این بحران باعث شده است تا مقام‌های آمریکایی خواستار تسریع حمایت سلامت روان در میان کهنه سربازان شوند.

جانی مرسر، یک مقام ارشد نظامی آمریکا وعده داده است تا برنامه‌های دولتی در خصوص ارائه خدمات سلامت روان به کهنه سربازان را تسریع دهد.
وی نسبت به افزایش خودکشی در میان نظامیان آمریکایی بارها هشدار داده است.

تایمز در گزارشی نوشته که طی ۲ ماه گذشته ۱۴ پرسنل نظامی و اسبق آمریکا دست به خودکشی منجر به مرگ زدند.

بنابر این گزارش، شمار بسیاری از کهنه سربازان که در جنگ افغانستان بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۴ در این کشور خدمت کردند، آمار خودکشی را تشکیل می‌دهند؛ در سال ۲۰۱۸ بیش از ۷۰ پرسنل نظامی دست به خودکشی منجر به مرگ زدند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که تنها در سال گذشته ۵۰ مورد خودکشی در میان کهنه سربازان آمریکایی اتفاق افتاده است.

مقام‎های پنتاگون می‎گویند که میزان خودکشی در میان پرسنل نیروی ارتش هوایی آمریکا در سال گذشته میلادی دست کم طی ۳ دهه اخیر به بالاترین میزان خود رسیده است.
با وجود تلاش‌های بسیار برای مقابله با این معضل، اما دلایل افزایش میزان خودکشی در میان نظامیان نیروی هوایی آمریکا هنوز به طور کامل مشخص نشده است.

آمارها نشان می‌دهند، نیروی هوایی آمریکا در سال گذشته ۸۴ مورد خودکشی را به ثبت رسانده که در سال ۲۰۱۸، ۶۰ مورد خودکشی نظامیان گزارش شده بود.

تحقیقات پیشین پنتاگون نشان می‌دهد که در سال ۲۰۱۵، ۶۴ مورد خودکشی گزارش شده که این رقم بالاترین میزان خودکشی در نیروی هوایی ارتش آمریکا در قرن حاضر بوده است.
«برایان کلی»، معاون رئیس ستاد نیروی هوایی آمریکا در بیانیه‌ای گفته «خودکشی یک مشکل ملی به شمار می‌آید بدون آنکه راه حل‌هایی قابل شناسایی برای آن وجود داشته باشد.»

این مقام آمریکایی می‎گوید که نیروی هوایی ارتش آمریکا بر روی راه حل‌های فوری و میان مدت برای مشکلی که در سراسر ارتش این کشور وجود دارد، تمرکز می‌کند.

به نظر می‌رسد که عوامل خطر آفرین خودکشی به استرس و اضطراب، اعزام نظامیان به مناطق جنگی در عراق و افغانستان مربوط می‌شود.

این در حالی است که نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد، عوامل دیگری مانند مصرف مشروبات الکلی و اختلالات شخصیتی از عوامل دخیل در خودکشی نظامیان آمریکایی به شمار می‌آیند.

با وجود آنکه تنها، نیروی ارتش هوایی آمریکا در سال گذشته شاهد رشد چشمگیر خودکشی در میان پرسنل خود بوده است، اما تمامی نیروهای نظامی این کشور از سال ۲۰۰۵/۲۰۰۶ با این مشکل دست به گریبان هستند.

سال گذشته میزان خودکشی در میان نظامیان نیروی دریایی آمریکا ۴ درصد افزایش داشته و ۷۲ مورد خودکشی به ثبت رسیده است. میزان خودکشی در نیروی دریایی ارتش آمریکا از ۳۷ مورد در سال ۲۰۱۶ به ۵۷ مورد در سال ۲۰۱۸ افزایش یافته است.

*تجاوز جنسی در ارتش آمریکا 


ارتش آمریکا مدت‎هاست که با چالش تجاوز جنسی در میان نظامیان دست و پنجه نرم می‌کند. در سال جاری، وزارت دفاع آمریکا در گزارشی فاش کرد بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ تجاوز جنسی در ارتش این کشور ۲۶ درصد افزایش داشته و از ۴۷۹۴ گزارش به ۶۰۵۳ مورد رسیده است.

یکی از مقام‎های نیروی دریایی آمریکا درباره موضوع فراگیر شدن تجاوز جنسی در میان نظامیان این کشور، می‎گوید، هر بار که یک نفر از اعضای ارتش مورد آزار و اذیت و یا تجاوز جنسی قرار می‌گیرد، نشان از شکست ارتش در حمایت از زنان و مردانی است که زندگی آن‌ها به دست این ارتش سپرده شده است. 

یکی دیگر از نگرانی‌های ارتش آمریکا و پنتاگون که نقش مهمی در افزایش آمار خودکشی نظامیان و تجاوز جنسی را بازی می‌کند سوء مصرف مواد مخدر در میان نظامیان آمریکایی است.
*مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر 
گزارش وزرات بهداشت آمریکا در سال ۲۰۱۵ نشان داده در حدود ۳۰ درصد از نیروهای ارتش آمریکا مشروبات الکلی مصرف کرده ۲۱ درصد از نظامیان آمریکا داروهای اعتیاد آور همانند ایپوئید استفاده می‌کنند.

*خودکشی کهنه سربازان 


روزنامه نیویورک تایمز می‎گوید طی ۶ سال گذشته بیش از ۴۵ هزار نظامی و کهنه سرباز آمریکایی خودکشی کرده‌اند که این رقم معادل خودکشی روزانه بیش از ۲۰ نفر به شمار می‌رود.

«کارول گیاکومو»، روزنامه نگار آمریکایی، در این گزارش می‌نویسد: به عبارت دیگر تعداد خودکشی‌ها در میان نظامیان آمریکایی در هر سال بیشتر از مجموع تلفات آن‌ها در جنگ عراق و افغانستان است.

بر اساس جدیدترین آمار ارائه شده از سوی پنتاگون، میزان خودکشی نظامیان آمریکایی در بخش‌های مختلف ارتش آمریکا طی ۵ سال گذشته یک سوم افزایش داشته و به ۲۴.۸ به ازای هر ۱۰۰ هزار نیروی نظامی رسیده است؛ احتمال خودکشی نظامیان زیر ۳۰ سال بسیار بیشتر است.

گیاکومو، می‎افزاید: آمار درباره کهنه سربازان نیز هشدار دهنده است، بر اساس گزارش کمیته نظارت و اصلاح مجلس نمایندگان آمریکایی، در سال ۲۰۱۶ احتمال خودکشی کهنه سربازان آمریکایی ۱.۵ برابر افرادی بوده که در ارتش آمریکا خدمت نکرده‌اند؛ در فاصله سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶ و در میان نظامیان ۱۸ تا ۳۴ سال این احتمال به ۸۰ درصد افزایش یافته و متخصصان می‌گویند در نخستین سالی که نظامیان آمریکایی بازنشسته می‌شوند این احتمال ۲ برابر شده است.

بر اساس گزارشی که پنتاگون طی سال جاری درباره خانواده نظامیان آمریکایی منتشر کرده، در سال ۲۰۱۷ حدود ۱۸۶ خودکشی در میان همسران و خوانواده‌ های نظامیان آمریکایی روی داده است.
برچسب ها:

جهان