جهانپور: محدودیت‌ها مرحله به مرحله اجرا شد

به گزارش مشرق، کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره مطالبی که در خصوص فاصله‌گذاری اجتماعی و تاخیر در اجرای آن مطرح می‌شود گفت:‌ چنین داعیه ای از عدم اطلاع کافی و آگاهی نسبت به موضوع فاصله گذاری ناشی می شود، فاصله گذاری اجتماعی چیز عجیب و غریبی نیست و یک شبه هم اجرا نمی شود و اختراع نوینی هم به شمار نمی رود، رویکرد وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا بر اساس مستندات علمی از روز نخست فاصله گذاری اجتماعی بوده است.

بیشتر بخوانید:

جهانپور: بهبودی ۱۳۹۱۱ بیمار مبتلا به کرونا/ ۳۱۸۶ نفر بیمار جدید در کشور شناسایی شدند +نمودار

وی گفت: از روز نخست شناسایی بیماری کووید-۱۹ و رهگیری اولین موارد آن در کشور، موضوع فاصله‌گذاری اجتماعی با مصوبه ستاد و تایید و ابلاغ رییس محترم جهموری، تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها، مراکز فرهنگی، کاهش ساعات اداری کارکنان، محدودیت در برگزاری تجمعات مذهبی، فرهنگی و... آغاز کردیم. موضوع فاصله‌گذاری اجتماعی اتفاق جدیدی نیست و این رویکرد از ابتدا به عنوان رویکرد محوری وزارت بهداشت و دولت اجرا شد. رویکرد وزارت بهداشت افزایش فاصله‌گذاری اجتماعی و فیزیکی بود که مرحله به مرحله به اجرا درآمد.

سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: در روزهای اخیر هم با توجه به اینکه بیماری در روند مدیریت شده قرار گرفتیم و نگرانی‌هایی برای روزهای نیمه دوم تعطیلات نوروزی و روز طبیعت و موج بازگشت مسافران احساس می‌شد،‌ قاعدتا برنامه تمدید،‌ تعمیم و تشدید فاصله‌گذاری به ستاد ملی مقابله با کرونا پیشنهاد شد که در کمیسیون مربوطه تصویب شد و با تایید رییس جمهور ابلاغ و اجرایی شده است. البته اجرای آن مستلزم مشارکت نیروهای مختلف از جمله نیروی انتظامی، دستگاه قضایی و.. است که بحمدالله از آغاز تاکنون مشارکت خوبی داشته‌اند.

جهانپور تاکید کرد: بنابراین چیزی به عنوان تاخیر در فاصله‌گذاری اجتماعی در کشور نداریم. ارزیابی خطر به صورت مستمر انجام شده و همزمان با آن اقدامات مختلف در فاصله‌گذاری اجتماعی در سطوح مختلف انجام می‌شود. آن را تشدید کرده‌ایم و تمدید آن هم تابع ارزیابی سطح خطر و شیوع بیماری در کشور خواهد بود.

وی در پایان گفت: نگرانی جدی که از آغاز وجود داشته و کماکان هم برقرار است، دخالت دادن رقابت های سیاسی در این موضوع، سیاسی کردن یک موضوع کاملا غیر سیاسی و البته ایجاد هراس، اضطراب و استرس بیمورد و نابجا به مردم است، معتقدیم همانگونه که قطار سیاست را نباید به لکوموتیو سیاست بست و البته میدان مقابله با کرونا را نباید با کارزارهای انتخاباتی و کمپین های سیاسی اشتباه گرفت، مراقب باشیم همانگونه که استرس و نگرانی برای تک تک افراد در مقابله با این بیماری مشکل ساز است، در ابعاد اجتماعی نیز وارد کردن هراس و وحشت بی مورد و نابجا، روند مقابله با این بیماری را تحت الشعاع قرار خواهد داد.

برچسب ها:

سیاسی