احتمال مرگ دویست هزار آمریکایی و مبتلا شدن میلیون‌ها نفر به ویروس کرونا در این کشور

سرویس جهان مشرق - دکتر فاوچی در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان در عین حال اظهار داشت که نمی‌خواهد صرفاً این پیش‌بینی را «قطعی» بداند اما احتمال آن وجود دارد. اظهارات فاوچی در شرایطی مطرح شد که بخش بزرگی از آمریکا در راستای مهار گسترش بیماری به حالت تعطیلی درآمده است.

این گزارش در ادامه می‌افزاید: از فاوچی درباره اظهارات اوایل هفته رئیس‌جمهور دونالد ترامپ سؤال شد که گفته است می‌خواهد کشور تا عید پاک بطور کامل از حالت تعطیلی خارج شود. عید پاک دو هفته دیگر فرامی‌رسد. ترامپ همچنین گفته که دولتش طی هفته جاری دستورالعمل‌هایی را در خصوص فاصله‌گذاری اجتماعی در دستور کار خود قرار می‌دهد. فاوچی در پاسخ گفت: «اگر بخواهم زمان تعیین کنم، نمی‌دانم، شاید هفته‌ها طول بکشد، امروز و فردا تمام نمی‌شود و مطمئناً هفته آینده نیز تمام نخواهد شد. کمی بیش از اینها طول می‌کشد.»

دکتر دبورا بیرکس هماهنگ‌کننده واکنش کاخ سفید به ویروس کرونا
دکتر دبورا بیرکس هماهنگ‌کننده واکنش کاخ سفید به ویروس کرونا

دکتر دبورا بیرکس هماهنگ‌کننده واکنش کاخ سفید به ویروس کرونا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ان‌بی‌سی در این باره اظهار داشت: «هیچکدام از ایالت‌ها، هیچکدام از شهرهای بزرگ از ویروس در امان نیستند. همه شهرهای بزرگ باید فرض را بر این بگذارند که با آنچه در نیویورک اتفاق افتاده مواجه خواهند شد.» نیویورک بالاترین تعداد موارد تائید شده ابتلا به ویروس را داراست.

دکتر تام اینگلزبی مدیر مرکز تأمین سلامت مدرسه بهداشت همگانی بلومبرگ دانشگاه جان هاپکینز در گفتگو با شبکه فاکس‌نیوز گفت که وی زمان‌بندی عید پاک ترامپ را واقع‌بینانه نمی‌داند.

 وی در این باره اظهار داشت: «برای مثال، ایتالیا از لحاظ همه‌گیری چند هفته از آمریکا جلوتر است و تدابیر بسیار جدی و سختگیرانه‌ای در خصوص فاصله‌گذاری اجتماعی اتخاذ کرده است، مردم در خانه نگه داشته شده‌اند، مدارس بسته شده‌اند، و به همه توصیه شده خانه را ترک نکنند. در آنجا شاهدیم که بیماری به گسترش خود ادامه داده و یک بحران ملی را رقم زده است.»

وی ادامه داد: «بنابراین، فکر می‌کنم در مقطع کنونی باید از آنچه کشورهای موفق در این زمینه انجام داده‌اند، تبعیت کنیم ــ این کشورها عمدتاً در آسیا واقع شده‌اند: سنگاپور، هنگ‌کنگ، کره جنوبی، چین، تایوان. آنها تدابیر فاصله‌گذاری اجتماعی را تا زمان کنترل همه‌گیری به اجرا گذاشتند. صرفاً در آن مقطع بود که این تدابیر را به صورت آزمایشی کاهش دادند.»

در پایان این گزارش آمده است: به باور اینگلزبی آمریکا تا قبل از اواسط ماه آوریل به آن مقطع نخواهد رسید. وی در این باره گفت: «بدیهی است که کشور باید به نقطه‌ای برسد که مردم بتوانند به سر کار برگردند، اما اگر خیلی زود به سر کار برگردیم، این همه‌گیری بطور گسترده و شدید ادامه پیدا خواهد کرد. در آن صورت یک اقتصاد عادی نخواهیم داشت.»

گفتنی است بر اساس تازه‌ترین آمار دانشگاه جان هاپکینز، تاکنون حدود ۱۶۵ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا تائید شده است که بالاترین رقم ابتلا در میان همه کشورها به شمار می‌رود. حداقل ۳ هزار نفر نیز جان خود را در این کشور از دست داده‌اند.

برچسب ها:

جهان