چگونه ایمنی مواد غذایی را در شرایط شیوع کرونا حفظ کنیم؟

5e855e6d6cab7_2020-04-02_08-09
لازم است افراد برای حفظ سلامت خود و دیگران در روزهای شیوع کرونا ویروس اقداماتی را برای حفظ ایمنی مواد غذایی انجام دهند.

کارشناسان توصیه می کنند که افراد برای مقابله با بیماری کرونا دست های خود را با آب و صابون شستشو بدهند و نکات بهداشتی را به طور دقیق رعایت کنند. همچنین از تردد در سطح شهر و مسافرت های برون شهری بپرهیزند.

برای خرد کردن گوشت خام یا دیگر مواد غذایی باید از ظروف جداگانه‌ استفاده شود و در فاصله بین لمس کردن مواد غذایی خام باید دست‌های خود را با آب و صابون شستشو دهند. همچنین افراد باید از خوردن گوشت حیواناتی که بر اثر بیماری تلف شده‌اند خودداری کنند.

اگر افراد در بازار گوشت فعالیت می کنند بعد از دست زدن به محصولات دامی دست های خود را با آب و صابون شستشو داده و تجهیزات محل کار را حداقل روزی یک بار ضد عفونی کنند.

هنگام استفاده از محصولات دامی لباس و دستکش مناسب جهت حفاظت از خود استفاده شود و بعد از اتمام کار آن‌ها را با آب و صابون شستشو دهند.

برچسب ها:

اجتماعی