به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمد مخبر در حاشیه توزیع ۲۱۰۰ سبد کالا بین کودکان و دانشآموزان نیکشهری که دچار فقر غذایی هستند، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تلاش کردهایم در بخش اشتغال با همه مکانیزمها فعالیت کنیم، این اشتغالزاییها عمدتاً با مشارکت، سرمایه و مدیریت مردم است و منابع نیز با مشارکت مردم تأمین میشود.
وی ادامه داد: از سال گذشته تشکیلات موازی با عنوان بنیاد برکت احسان تشکیل شد، کارهای اجتماعی سریع که نیاز است به صورت ضربتی شکل بگیرد، توسط این بخش انجام میشود. پیش از در بحث تأمین جهیزیه اقدام مناسبی انجام شد، همچنین واگذاری ویلچر به معلولان در مناطق محروم و ارسال تجهیزات پزشکی به این مناطق نیز توسط این بنیاد به خوبی انجام شد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) افزود: بنیاد برکت احسان در بلایای طبیعی نظیر زلزله نیز به صورت ضربتی وارد شده و عمل میکند.
مخبر ادامه داد: چندی پیش گزارشی به این ستاد رسید مبنی براینکه در نیکشهر سیستان و بلوچستان ۲۰۷۰ دانشآموز سوتغذیه دارند، در این راستا ۲۱۰۰ سبد غذایی هر کدام به ارزش بیش از ۳۰۰ هزار تومان شامل ۲۰۰ هزار تومان مواد خوراکی و کفش و ۱۰۰ هزار تومان لوازم التحریر تهیه شد تا بین این کودکان و دانشآموزان توزیع شود.
وی با اشاره به توزیع این ۲۱۰۰ سبد غذایی بین افرادی که دچار سوتغذیه در نیکشهر هستند، گفت: این هدیه مقام معظم رهبری به دانشآموزان نیکشهری است که با مشارکت قرارگاه جهادی خدمترسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و سازمان امدادگران اجتماعی ایران تهیه شده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) گفت: ۱۶۰ جهادگر امروز تلاش میکنند، این ۲۱۰۰ بسته غذایی آماده شود و ۳۰ جهادگر هم در نیکشهر آنها را توزیع میکنند.
مخبر افزود: البته فروشندگان این اقلام نیز همکاری مناسبی داشتند و تخفیفاتی اعمال کردند و هیچ یک دنبال سودجویی نبودند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) گفت: سال گذشته سفری به سیستان و بلوچستان داشتیم که یکهزار میلیارد تومان تعهد اشتغالزایی و فعالیتهای زیربنایی، جادهسازی و غیره برای خود ایجاد کردیم که ۷۰ درصد آن سرمایهگذاری در بخش اشتغال است.
وی اضافه کرد: مدت زمان این تعهد یکهزار میلیارد تومانی، سه ساله بوده است و از برنامه عقب نیستیم.
انتهای پیام/ب