تلاش جدید «بی‌بی‌سی» برای قرار دادن «ابن‌سینا» در مقابل اسلام

به گزارش مشرق، در بخشی از فیلم یاد شده که به قرن چهارم هجری و دوران زندگی ابن سینا پرداخته، شیوع بیماری وبا در قسمتی از سرزمین‌های اسلامی مورد توجه قرار گرفته که ابن سینا برای مقابله با آن، راه‌حل‌هایی از جمله شست‌شو و ضدعفونی کردن لباس‌ها و دست‌ها و همچنین نوعی قرنطینه را پیشنهاد می‌دهد که مردم در بازارها و اماکن عمومی و مساجد تجمع نکرده و فروشندگان، کالاهای مورد نیاز مردم را درب خانه‌هایشان تحویل داده و همچنین عبادات در خانه‌ها انجام گیرد.

اما «بی‌بی‌سی» از میان همه توصیه‌های بهداشتی ابن سینا درباره نظافت و فاصله‌گذاری مردم و خودداری از تجمع در اماکن عمومی تنها بخش مساجد را برجسته نموده و مخالفت ظاهری برخی از وابستگان وهابیت و آل‌سعود با این مسئله را تقابل اسلام با راه‌حل‌های علمی وانمود کرده و در نهایت با سوءاستفاده از کمبود اطلاعات مخاطبانش و بدون توجه به مقامات دینی و مرتبت اسلامی، ابن سینا را تنها فیلسوف و پزشکی دانسته که علمای اسلامی زمان خودش نیز با وی به مخالفت برخاسته بودند!

این در حالی است که علوم دینی و قرآنی و فقه و اصول نخستین دانش‌هایی بود که ابن سینا در آنها عالم و دانشمند گردید و او چندین رساله در زمینه تفسیر آیات قرآن داشته و کتاب‌های متعددی درباره معاد و نبوت و اخلاق اسلامی نوشته و در کتاب «الهیات شفا» حتی از دیدگاه فلسفی به اثبات مقوله ولایت فقیه پرداخته است. نظام فلسفی که ابن سینا تشریح کرد یکی از ۳ پایه اصلی فلسفه اسلامی را تشکیل می‌دهد.

در عین اینکه وی به علومی مثل طب و نجوم و فیزیک و شیمی و... روی آورد و در هر یک متخصص و عالم گردید و به علت همین احاطه همزمان به علوم دینی و تجربی، «حکیم» خوانده شد. اما همچنان‌که در طول صدها سال، همواره غرب صلیبی/صهیونی سعی کرده با سانسور و حذف تاریخ تمدن اسلامی، دانشمندان و علمای مسلمان را از تاریخ حذف کرده و یا از محتوای اسلامی و دینی خالی نماید، امروز نیز اخلافشان در سیستم رسانه‌ای غرب همچون «بی‌بی‌سی» در همان جهت کوشش می‌کنند. چند سال پیش بود که فیلمی در غرب درباره ابن سینا براساس رمان «نوآ گوردون» ساخته شد.

در آن فیلم، ابن سینا (با بازی بن کینگزلی) یک دانشمند کاملا غیراسلامی نشان داده شده که تحت تاثیر یک جوان انگلیسی قرار گرفته و در آخر نیز خودکشی می‌کند!


گزارش «بی‌بی‌سی» ضمن جدا کردن دانشمندانی مانند ابن سینا از دین و اسلام و تلاش دارد همان تئوری تحریف‌گرانه تقابل دین با علم که همواره بهانه دین‌زدایی برای غربی‌ها بوده را مورد تاکید قرار داده و در این جهت مسلمانان را خرافه‌پرست و غربی‌ها را عقل‌گرا و علمی معرفی نماید.

برچسب ها:

سیاسی