پرسپولیس، بدون مدیرعامل با کوهی از بدهی و بحران

به گزارش مشرق، شرایط امروز پرسپولیس از مدت‌ها قبل قابل تصور بود؛ روزهایی که شاید برای برانکو ایوانکوویچ هم قابل پیش‌بینی بود که تصمیم گرفت در بهترین زمان ممکن این باشگاه را بعد از چهار سال درخشان ترک کند. وقتی قرار شد باشگاه پرسپولیس دست مدیران ناکارآمد بیفتد و روز به روز بر بدهی‌های این باشگاه اضافه شود، می‌شد تصور کرد که این اتفاقات در آینده‌ای نزدیک باشگاه پرطرفدار پایتخت را به حالت تعلیق در بیاورد.

شرایط فعلی باشگاه پرسپولیس به شکلی است که کلی پرونده شکایتی با رقم‌های هنگفت روی هم انباشته شده و دیر یا زود جریمه‌های سنگین و کمرشکن برای این باشگاه در پی خواهد داشت. از طرفی شرکت‌های داخلی زیادی هستند که مطالبات سنگینی از این باشگاه دارند و حتی برخی از آنها حکم دادگاه هم گرفته‌اند. از سوی دیگر قراردادهای سنگین بازیکنان و مربیان هم به خودی خود بودجه سنگینی را می‌طلبد و کاملاً مشخص است مدیران وقت باشگاه پرسپولیس کوچک‌ترین آینده‌نگری در زمان عقد این قراردادها را نداشته‌اند. برای همین می‌شود که کادرفنی پرسپولیس در این فصل بیش از 22 میلیارد برای این باشگاه هزینه داشته است. این در حالی است که پرسپولیس بیش از یک و نیم میلیون یورو هم به برانکو و دستیارانش بدهکار است.

انصاری فرد در بهترین زمان رفت!
مدیری که قرار بود پرسپولیس را از لحاظ درآمدزایی به جایگاهی برساند که به ادعای خودش سالی بیش از 150 میلیارد درآمد داشته باشد در سخت‌ترین روزهای این باشگاه تصمیم به استعفا گرفت. البته او به ظاهر تصمیم منطقی گرفت از این جهت که در توان خود ندید که بتواند یک تنه مشکلات باشگاهش را حل کند. باشگاهی که ریاست هیئت مدیره آن را فردی بر عهده دارد که با اصول اولیه فوتبال و باشگاهداری بیگانه است و برخی اعضا هم از جمله مهرداد هاشمی چند هفته به نشانه قهر در جلسات حاضر نمی‌شدند. اعضای تیم نیز  به خاطر عقب افتادن مطالبات‌شان هفته‌ای یک بار باشگاه خود را تهدید می‌کردند.

بیشتر بخوانید:

تلخ ترین خبر برای کامیابی‌نیا

تأخیر در انتخاب جانشین انصاری فرد
وزارت ورزش قرار بود قبل از پایان سال 98 مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس را معرفی کند، اما تا الان این اتفاق رخ نداده است. مهدی رسول‌پناه که حضورش در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ده‌ها سؤال بی‌جواب داشت یک ماهی هست که به همراه مهرداد هاشمی امورات اجرایی این باشگاه را در دست گرفته‌اند، اما نتوانسته‌اند کاری از پیش ببرند. البته طبیعی است تا زمانی که مدیرعامل باشگاه پرسپولیس مشخص نشود حضور همه روزه اعضای سه نفره هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در ساختمان این باشگاه بی‌اثر خواهد بود.

گزینه‌های پیش روی وزیر
برای مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس صحبت از تک تک اعضای هیئت مدیره این باشگاه به همراه علی‌اکبر طاهری و رضا درویش است. در این میان نمی‌توان از علاقه‌مندی اعضای فعلی هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس به غیر از علی رغبتی برای جانشینی انصاری‌فرد به سادگی گذشت. تصور اینکه مشکلات پیش روی باشگاه پرسپولیس با مدیریت احتمالی رسول‌پناه حل خواهد شد تا حدی غیرممکن است. هاشمی، مدیرعامل سابق سایپا هم اگرچه از اسفند 97 وارد هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس شد، اما در این مدت خیلی کم درگیر مشکلات این باشگاه بود از این جهت که با ایرج عرب و محمدحسن انصاری‌فرد مشکل داشت و در تصمیمات مهم باشگاه سعی می‌کرد دخالتی نداشته باشد. به خاطر همین است که او به گفته خودش (در دیدار با بازیکنان) فقط چند هفته از کارش در پرسپولیس می‌گذرد. حال این سؤال پیش می‌آید که در شرایطی که مهرداد هاشمی در چند مقطع و در روزهای سخت باشگاه پرسپولیس به نوعی قهر کرده است آیا او در صورت مدیرعاملی تحمل شرایط سخت فعلی این باشگاه را خواهد داشت؟

علی‌اکبر طاهری که کارنامه  موفقی در باشگاه پرسپولیس داشت قبل از پایان سال 98 در وزارت ورزش دیده شد، اما نباید فراموش کرد که او فقط به خاطر بازنشستگی از مدیریت این باشگاه کنار گذاشته شد. به این ترتیب باید دید که او شانس بازگشت به پرسپولیس را دارد یا نه. رضا درویش، مدیرعامل پیشین باشگاه سایپا هم از مدت‌ها قبل در تدارک حضور در پرسپولیس بوده و هست و افرادی چون علی پروین را حامی خود می‌ببیند، گزینه‌ای است که نمی‌توان به موفقیت او در این شرایط بحرانی باشگاه پرسپولیس امیدوار بود. در هر صورت باید دید وزیر ورزش برای نجات پرسپولیس از این شرایط چه تصمیمی برای آینده مدیریتی این باشگاه اتخاذ خواهد کرد. آنچه مسلم است هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس هم برای رأی‌گیری نهایی جهت انتخاب مدیرعامل طبق قانون باید به پنج نفر برسد.

برچسب ها:

ورزش