اظهارات معاون وزیر درمورد شرایط عجیب سرخابی ها

به گزارش مشرق، مهدی علی نژاد به پرسش‌های مطرح در مورد انتخابات فدراسیون فوتبال و روند اصلاح اساسنامه آن، هیأت مدیره دو باشگاه پرسپولیس و استقلال و همچنین روند خصوصی سازی این دو باشگاه در سال جاری پاسخ داد.

پیگیرِ اصلاح زودتر اساسنامه فدراسیون فوتبال هستیم

وی با یادآوری اینکه کمیته تعیین مقررات در فدراسیون فوتبال پیگیر اصلاح اساسنامه این فدراسیون است، گفت: بر اساس زمان بندی تعیین شده، اصلاحات صورت گرفته در اساسنامه باید موصبه هیأت رئیسه فدراسیون را بگیرد تا بر اساس آن فرآیند انتخابات که فیفا هم به دنبال آن است، اجرا شود.

وی با یادآوری اینکه فرآیند اصلاح اساسنامه به طور کامل در اختیار فدراسیون فوتبال است، مجدد بر این مسئله که وزارت ورزش دخالتی در این زمینه نخواهد داشت، تاکید کرد و یادآور شد: البته در عین حال وزارت ورزش این موضوع را پیگیری خواهد کرد که فرآیند اصلاح اساسنامه زودتر به نتیجه برسد. البته مطلع هستیم که برای این کار زمان مشخصی تعیین شده است. در واقع پیگیر هستیم که موضوع در همین بازه زمانی به نتیجه برسد.

مخالفت با استعفای اعضای هیأت مدیره استقلال

وضعیت هیأت مدیره باشگاه استقلال که به خاطر کناره گیری رسمی علی فتح الله زاده و بعد از آن اعلام استعفای کامران منزوی و اسماعیل خلیل زاده وضعیت نابسامانی دارد و لزوم تقویت آن دیگر موضوعی بود که معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش در واکنش به مطرح شدن آن توضیح لازم را ارائه کرد.

وی تصریح کرد: انتخاب و آغاز به کار مدیرعامل اهمیت داشت که در مورد استقلال انجام شده است. در مورد ترکیب هیأت مدیره هم نیاز است با اضافه شدن نفراتی، ترمیم لازم صورت بگیرد. البته با استعفاهای مطرح شده هم مخالفت شده است. فعلاً هم باشگاه استقلال با این هیأت مدیره و ترکیبی که در اختیار دارد، کارش را انجام می‌دهد، مهم این است که در روند اداری باشگاه و خروجی‌های آن مشکلی ایجاد نشده است.

بیشتر بخوانید:

به خصوصی‌سازی سرخابی ها خوشبین نیستم

عجله‌ای در ترمیم هیأت مدیره آبی‌ها نیست

علی نژاد در واکنش به این مسئله که «حتما باید مشکل اساسی ایجاد شود تا برای تکمیل ترکیب هیأت مدیره اقدام لازم صورت بگیرد؟»، گفت: ترمیم هیأت مدیره و کامل شدن آن طبیعی است اما شرایط فعلی هم غیرقانونی نیست. اصلاً لزومی ندارد وقتی امروز مدیری استعفا می‌دهد همین افراد برای او جایگزین انتخاب و معرفی شود.

دلیل مخالفت وزارت ورزش

این معاون وزیر ورزش همچنین در مورد مخالفت وزارت ورزش با استعفاهای اخیر دو عضو هیأت مدیره باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: شاید تصور آنها بر این بود که نمی‌توانند برای مجموعه مفید باشند و افراد دیگر می‌توانند کارآیی بهتری داشته باشند. جمع بندی وزارت ورزش اما این نبود. در هر صورت مخالفت استعفاهای صورت گرفته بودیم و آن را اعلام هم کردیم.

رسول پناه یکی از گزینه‌های مدیرعاملی پرسپولیس است

وی همچنین در مورد باشگاه پرسپولیس که فعلاً با سرپرستی رسول پناه مدیریت می‌شود و انتخاب گزینه قطعی مدیرعاملی برای آن گفت: از پرسپولیس هم غافل نیستیم. رسیدگی به وضعیت هیأت مدیره این باشگاه و به خصوص مدیرعامل آن هم در برنامه است. قاعدتاً یکی از گزینه‌های مدیرعاملی خودِ رسول پناه است اما قاعدتاً به گزینه‌های دیگر هم فکر می‌شود. البته منظور این نیست که وزارت ورزش برای مدیریت پرسپولیس گزینه دارد. روند کلی اینگونه است که گزینه‌های موردنظر ارزیابی می‌شوند. در هر صورت در مورد مدیریت پرسپولیس هم بررسی‌های لازم صورت می‌گیرد تا بهتری انتخاب انجام شود.

امیدواریم خصوصی سازی سرخابی‌ها امسال به نتیجه برسد

معاون وزیر ورزش همچنین در مورد روند خصوصی سازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال و پیگیری روند آن در سال جاری گفت: هفته گذشته در این زمینه نشست خوبی با حضور وزرای ورزش و اقتصاد همراه با مسئولان سازمان خصوصی سازی برگزار شد. امید زیادی داریم که طی سال جاری خصوصی سازی دو باشگاه به نتیجه برسد.

دلیل تأخیر در واگذاری

«البته این اولین بار نیست که در ابتدای یک سال واگذاری سرخابی‌ها موردتاکید قرار می‌گیرد اگرچه در پایان هیچ سالی هم موضوع نتیجه بخش نبوده است»، علی نژاد در واکنش به این موضوع مطرح گفت: بعضاً کنترل شرایطی که ایجاد می‌شود در اختیار تصمیم گیرندگان نیست. سه ماه پیش چه کسی می‌توانست تصور کند که شیوع یک ویروس، تمام فعالیت‌های جهان را لغو می‌کند؟! ایران هم از این حوادث غیرقابل پیش بینی که بر روند کارها و تصمیمات تأثیر می‌گذارد، مستثنی نیست.

وی در این رابطه ادامه داد: در رابطه با واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اقدامات خوبی داشته‌ایم و گام‌های مؤثری هم برداشته ایم. حساب‌ها و دارایی‌های دو باشگاه بررسی شد، مجامع آنها برگزار شد و تقریباً به انتهای فرآیند رسیدیم. البته اقدامات باقی مانده در وزارت ورزش داریم اما بخشی از کار هم در اختیار سازمان خصوصی سازی است.

واگذاری پرسپولیس و استقلال تبلیغات نیست

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش تاکید کرد: برای پیشبرد کار هفته‌ای یک بار جلسه خواهیم داشت تا بتوانیم امسال خصوصی سازی پرسپولیس و استقلال را به نتیجه برسانیم. در این مورد عزم جدی در وزارت ورزش وجود دارد چون اعتقاد داریم دولت نباید باشگاه داری کند. این اعتقاد هم آنطور که برخی دوستان گفته‌اند، تبلیغات نیست.

برچسب ها:

ورزش