رئیس پژوهشکده علوم غدد درونریز گفت: به افرادی که با تشخیص قطعی، مبتلا به کرونا شده و بهبود پیدا کردهاند توصیه میشود تا شش هفته روزه نگیرند.
پروفسور فریدون عزیزی، رئیس پژوهشکده علوم غدد درونریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره شیوههای روزه داری در ایام ماه مبارک رمضان ضمن تقسیم بندی افراد به سه دسته افراد سالم، دچار بیماریهای گوناگون، و بهبود یافته اظهار کرد:
از نظر پزشکی افرادی که با تشخیص قطعی، علائم کرونا داشته اند و بهبود پیدا کرده اند، توصیه میشود تا شش هفته روزه نگیرند.
او گفت: بهطورکلی روزه داری برای افراد سالم هیچ ضرری ندارد و به دلیل اینکه روزه سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت میکند، عوامل التهاب زایی مضر را تخفیف میدهد و سلولهای انسان را در برابر استرس مقاوم میکند، روزه داری متناوب و اسلامی توصیه میشود.
رئیس پژوهشکده علوم غدد درونریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تشریح شرایط فعلی کرونا ضمن اشاره به چند نکته در خصوص روزه داری در ایام ماه مبارک رمضان گفت: افراد باید ضمن رعایت فاصله اجتماعی و نزدیک نشدن به فرد، مسائل مربوط به شستن دستها را رعایت کنند. حتماً حدفاصل افطار تا سحر حداقل ۸ تا ۱۰ لیوان آب و مایعات دیگر را مصرف کنند.
او در ادامه خشکی مخاط را شرایط مساعدی برای ویروس کرونا دانست و افزود: اگر میتوانید با استفاده از دستگاه تولید بخار آب و یا هر وسیله ایمنی نسبت به افزایش رطوبت هوای خانه اقدام کنید (مثل گذاشتن دیگ آب روی اجاق) تا وضعیت مطلوبی برای تنفس فراهم آوریم.
پروفسور فریدون عزیزی در پایان بیان کرد: از افراد سالم خواسته میشود با رعایت نکات بهداشتی و موارد ذکرشده، بدون دغدغه به فریضه روزه داری در ماه مبارک رمضان بپردازند.