چین واکسن کرونا را تولید کرد / این واکسن تا ۳ ماه آینده در پاکستان آزمایش می‌شود

5ea1238ba45e6_2020-04-23_09-41
"سعدیه افضال" مجری برنامه شبکه خبری "۹۲"، چهارشنبه شب در اسلام‌آباد مدعی شد که واکسن ضد ویروس کووید-۱۹ در چین تولید شده است.

یک شبکه خبری پاکستان مدعی تولید واکسن کرونا توسط چین شد و گفت: پاکستان اولین کشوری خواهد بود که واکسن چینی را آزمایش خواهد کرد.

"سعدیه افضال" مجری برنامه شبکه خبری "۹۲"، چهارشنبه شب در اسلام‌آباد مدعی شد که واکسن ضد ویروس کووید-۱۹ در چین تولید شده و این کشور تصمیم دارد این واکسن را به عنوان اولین کشور به پاکستان ارسال کند.

وی اظهار داشت: چین طی ۳‌ ماه آینده آزمایش واکسن تولیدی خود را در پاکستان به اجرا خواهد گذاشت. این گزارشگر پاکستانی گفت که جهان همچنان با تبعات ویرانگر ویروس کرونا روبرو است و در این حالت دریافت واکسن از چین افتخار بزرگی برای پاکستان به شمار می‌رود.

سرلشکر "عامر اکرام" رییس موسسه ملی سلامت پاکستان نیز طی گفت‌وگو در برنامه شبکه "۹۲" اعلام کرد: چین مرحله آزمایشی واکسن کرونا را کلید زده و انتظار می‌رود اجرای واکسن چینی کرونا ظرف ۳ ماه آینده در پاکستان راه‌اندازی شود.

وی افزود: دولت چین و سفارت این کشور در پاکستان همکاری موثری با مقامات پاکستانی برای در اختیار گذاشتن اطلاعات درباره ویروس کرونا و تامین مقدمات آزمایش واکسن این ویروس در پاکستان داشته‌اند.

این مقام پاکستانی در عین حال گفت: واکسن اختراعی چین نیاز به کسب مجوز از نهادهای پاکستانی از جمله اداره نظارت و تنظیم مقررات دارویی این کشور دارد و البته ما در اسرع وقت به این مسائل رسیدگی می‌کنیم.

آخرین وضعیت شیوع کرونا در پاکستان

شمار مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ در شهرهای مختلف پاکستان از مرز ۱۰ هزار نفر فراتر رفته و دست کم ۲۱۲ نفر نیز بر اثر این ویروس جان خود را از دست دادند.

ستاد عملیات و مدیریت مبارزه با کرونا در پاکستان روز چهارشنبه اعلام کرد: تاکنون ۱۰ هزار و ۷۶ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و ۲۱۲ نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

پیش‌تر مقامات وزارت بهداشت پاکستان ۵۸ درصد عامل شیوع کرونا را انتقال آن از یک فرد به فرد دیگر و ۴۲ درصد دیگر را آلودگی اتباع پاکستانی که از خارج برگشته بودند، اعلام کردند.

دولت پاکستان به اطلاع دیوان عالی این کشور رساند که هرچند میزان افزایش مبتلایان به کرونا در پاکستان در مقایسه با سایر کشورها نسبتاً کم است اما احتمال افزایش بیماران به ۵۰ هزار نفر تا آخر ماه آوریل (۱۱ اردیبهشت) وجود دارد.

برچسب ها:

اجتماعی