پیامدهای اقتصادی کرونا تهدیدی برای ۶۰ میلیون شغل در اروپا

به گزارش مشرق به نقل از یورونیوز، شرکت مشاوره مک کینزی اعلام کرد که رکود اقتصادی شدید به دلیل شیوع ویروس جدید کرونا یک چهارم مشاغل در کشورهای اروپایی را تهدید می کند.

براساس نتیجه تحقیق این شرکت آمریکایی ۶۰ میلیون شغل در اروپا به دلیل اجرای قرنطینه سراسری و تبعات اقتصادی آن ممکن است حذف شود. کاهش درآمد و حذف امکان اضافه کاری از جمله دیگر تبعات رکود اقتصادی است که به همراه احتمال اخراج گسترده، کارگران و کارمندان در اروپا را تهدید می کند.

بیشتر بخوانید:

کرونا بزرگترین شرکت هواپیمایی اروپا را زمین‌گیر کرد

هشدار وزیر خارجه آلمان درباره وقوع موج دوم کرونا

روند صعودی کرونا در اسپانیا، بلژیک و سوئیس

شرکت مک کینزی در بررسی های خود ۲۳۰ میلیون شغل در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا و همچنین بریتانیا را مدنظر قرار داده است. کارشناسان در این تحقیق میزان ارتباط شاغلان با ارباب رجوع و احتمال کاهش طولانی مدت تقاضا را بررسی کردند.

به گفته آنها دو سناریو احتمالی پیش رو برای فعالیت های اقتصادی در اتحادیه اروپا بازگشت به حالت تقریبا عادی پیش از تابستان و ادامه اخلال در فعالیت های اقتصادی پس از پایان فصل بهار است. نتیجه تحقیق نشان می دهد که در هر دو حالت نرخ بیکاری افزایش پیدا خواهد کرد. با این حال تبعات رکود اقتصادی در دومین حالت (ادامه اخلال در فعالیت های اقتصادی در تابستان) می تواند بسیار جدی تر باشد.

نرخ بیکاری در کشورهای عضو اتحادیه اروپا در صورت عدم بازگشایی اقتصاد پس از پایان فصل بهار می تواند با افزایش پنج درصدی به طور میانگین به بیش از ۱۱ درصد برسد. بنا به تخمین ها نرخ بیکاری در این صورت تا سال ۲۰۲۴ میلادی به ارقام پیش از شیوع بیماری همه گیر «کووید ۱۹» باز نخواهد گشت.

کارشناسان شرکت مک کینزی بر این باور هستند که بخش های هتل داری و رستوران، تفریح و هنرهای نمایشی و فروشگاه های بزرگ و کوچک بیشترین آسیب را از رکود اقتصادی خواهند دید. این در حالی است که آینده شغلی جوانان مانند بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ بیشتر از دیگران در خطر است.

برچسب ها:

جهان