اقتصاد دوبی تحت قرنطینه به سوی بحران بدهی

به گزارش مشرق به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، اقتصاددانان هشدار می‌دهند که دوبی، مرکز تجاری خلیج‌فارس، با ریسک تکرار بحران بدهی سال ۲۰۰۹ روبروست که هزاران شغل و نیمی از ارزش سهام این امیرنشین را از بین برد.

شرکت مشاور کپیتال اکانومیکس نوشت: دوبی آسیب‌پذیرترین اقتصاد خاورمیانه و شمال آفریقا در برابر اقدامات قرنطینه‌ای شدید برای مقابله با ویروس کرونا است.

بیشتر بخوانید:

بزرگترین قربانی کرونا در میان کشورهای حوزه خلیج فارس

بحران ویروس کرونا به دنبال چندین سال کاهش درآمد برخی از مهمترین بخش‌های این امیرنشین، شامل املاک و توریسم، اتفاق افتاده است.

طبق تخمین این شرکت مشاور لندنی، بدهی تجمعی مؤسسات مرتبط با دولت دوبی، که یکی از عوامل مهم آغاز بحران بدهی دوبی در ۲۰۰۹ بودند، در حال حاضر بالغ بر ۸۸.۹ میلیارد دلار یا ۸۰ درصد تولید ناخالص داخلی دوبی می‌باشد.

در گزارش کپیتال اکانومیکس پیش‌بینی شده است که در صورت تداوم قرنطینه دوبی تا تابستان، اقتصاد دوبی حداقل ۵ تا ۶ درصد آب برود.

این در حال اتفاق می‌افتد که ارزش املاک دوبی از سال ۲۰۱۴ تا کنون بیش از ۳۰ درصد افت کرده‌اند و سال گذشته اقتصاد دوبی تنها ۱.۹۴ درصد رشد کرد که این پایین‌ترین سطح آن از روزهای تاریک بحران اقتصادی ۲۰۰۹ تا کنون است.

برچسب ها:

جهان