۳۱ درصد تهرانی‌ها خواستار اجباری کردن قرنطینه شدند

5ea453d3670b4_2020-04-25_19-44
بر اساس نظرسنجی اخیر ستاد مدیریت بیماری کرونا، در صورت ادامه محدودیت ها، ۴۷ درصد شهروندان دچار مشکلات اقتصادی و امرار معاش، ۲۱ درصد دچار آسیب های روحی و روانی- اضطراب - کلافگی و ۵ درصد دچار مشکلات درسی و تحصیلی می شوند.

در نظر سنجی اخیر ستاد مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران که با همکاری مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) از شهروندان تهرانی انجام شد، ۶۴,۴ درصد مردم اعلام کردند در حال حاضر از لحاظ اقتصادی برای گذران زندگی خود به کمک دولت نیاز دارند.

همچنین ۳۱ درصد شهروندان از ستاد مقابله با کرونای تهران اجباری کردن قرنطینه و اعمال محدودیت جدی برای همه را درخواست کرده‌اند.

۳۴,۶ درصد شهروندان نیز اظهار کردند به کمک دولت نیاز ندارند و ۱.۰ درصد مردم نیز این سوال را بی پاسخ گذاشتند.

۴۹,۹ درصد مردم نیز اظهار کردند با تداوم محدودیت ها و یا اعمال محدودیت های بیشتر برای حفظ سلامت خیلی زیاد موافق اند.

۳۶,۵ درصد شهروندان نیز میزان موافقت خود را زیاد، ۵.۱ درصد تا حدودی، ۶.۱ درصد کم و ۱.۸ درصد خیلی کم اعلام کردند، همچنین ۰.۶ درصد از شهروندان نیز به این سوال پاسخی ندادند.

همچنین نظرسنجی انجام شده درباره مشکلات خانواده ها در صورت ادامه محدودیت ها نشان داد، ۴۷ درصد شهروندان دچار مشکلات اقتصادی و امرار معاش، ۲۱ درصد دچار آسیب های روحی و روانی- اضطراب - کلافگی و ۵ درصد دچار مشکلات درسی و تحصیلی می شوند.

همچنین ۳ درصد از شهروندان در خانه ماندن و بیرون نرفتن، ۳ درصد دوری از خانواده و دلتنگی، ۳ درصد بیماری اعضای خانواده و عدم دسترسی به دارو و درمان، ۲ درصد اختلاف بین اعضای خانواده، ۲ درصد نداشتن تفریح و اوقات فراغت، ۱ درصد رفت و آمد به محل کار، ۱ درصد مشکلات دسترسی به لوزام بهداشتی و ۱ درصد عقب افتادن کارها را به عنوان مشکل خانواده خود در صورت ادامه محدودیت ها عنوان کردند.

۸ درصد اعلام کردند با ادامه محدودیت ها مشکلی برای آن ها پیش نمی آید و ۲ درصد نیز به این سوال پاسخی ندادند، همچنین ۱ درصد شهروندان نیز گزینه سایر را به عنوان پاسخ این سوال انتخاب کردند.

همچنین ۱۱ درصد تلاش برای کنترل و از بین رفتن زودتر بیماری، ۱۰ درصد حمایت مالی و تامین درآمد در صورت ادامه قرنطینه، ۵ درصد دراختیار قرار دادن اقلام بهداشتی و ۵ درصد رسیدگی به اقشار ضعیف را از ستاد مقابله با کرونا درخواست کردند.

همچنین ۴ درصد شهروندان خواستار برخورد جدی با افرادی که نکات بهداشتی را رعایت نمی کنند شدند و ۳ درصد داشتن برنامه مشخص و تصمیم قاطعانه از سوی ستاد را درخواست کردند.

۳درصد ارائه آمار و اخبار صحیح، ۳ درصد تعطیلی همه مشاغل از جمله شرکت های خصوصی و دولتی و بانک ها، ۲ درصد اطلاع رسانی بیشتر نکات بهداشتی و فرهنگ سازی و ۲ درصد ضدعفونی معابر و اماکن عمومی را درخواست کردند.

همچنین ۲ درصد از شهروندان عملکرد هماهنگ و غیرسیاسی از سوی مسئولان، ۱ درصد حمایت عاطفی و روانی مردم و ۱ درصد کم کردن محدودیت ها را از ستاد مقابله با کرونای استان تهران درخواست کردند.

۴ درصد شهروندان اظهار کردند از ستاد درخواستی ندارند، ۷ درصد به این سوال پاسخی ندادند و ۶ درصد گزینه سایر را در پاسخ به این سوال انتخاب کردند.

برچسب ها:

اجتماعی