- اخبار بازار -
بیمه مسافرتی چیست و با بیمه انفرادی چه تفاوتهایی دارد؟ پوششهای بیمه مسافرتی کدامند و کدام خسارات را تحت پوشش قرار میدهند؟ اگر چه شباهاتی میان این دو پوشش بیمهای وجود دارد، اما باید دید تفاوت بیمه مسافرتی با بیمه انفرادی در چیست و کدام یک از شرکتهای بیمه، بهترین پوششها و پرداخت خسارت را برعهده میگیرند. بیمه مسافرتی سفرهای خارجی را تحت پوشش قرار داده و بیمه حوادث انفرادی برای پرداخت خسارات در سفرهای داخلی موضوعیت دارد. با مراجعه به وب سایت بیمیک، میتوانید انواع بیمههای مسافرتی و بیمه انفرادی ارائه شده توسط شرکتهای بیمه مختلف را مشاهده کرده و قیاس هوشمندانهای میان آنها انجام دهید.
تفاوت بیمه مسافرتی و بیمه انفرادی
بیمه در واقع نوعی قراردادی است که در آن یک شخص یا نهاد به منظور جبران خسارت و ضرر و زیان فرد و یا شرکتی مسئول پرداخت خواهد بود. از بیمه نامهها برای محافظت در برابر خطر و ضررهای مالی اعم از بزرگ و کوچک استفاده می شود. این خسارات به بیمه شده یا شخص ثالث تعلق گرفته و در هر شرایطی ضامن پرداخت هزینههای ناگهانی است. ماهیت بیمهها در کل یکی است، اما تفاوتهایی در جزئیات با یکدیگر خواهند داشت. در ادامه تفاوت بیمه مسافرتی و بیمه انفرادی را خواهید شناخت:
بیمه مسافرتی
بیمه مسافرتی نوعی بیمه است که هزینهها و ضررهای مرتبط با مسافرت را پوشش میدهد. این بیمه برای کسانی که به خارج از کشور سفر میکنند، نوعی جبران خسارت احتمالی محسوب میشود. بسیاری از شرکتها هنگام فروش بلیت یا بستههای مسافرتی، امکان خرید بیمه مسافرتی را نیز فراهم میسازند.
لینک عکس:
کپشن عکس: بیمه مسافرتی یکی از مهم ترین بیمه نامه هایی است که در سفرهای خارجی، ضمانت پرداخت خسارت بر اثر حوادث مختلف برای فرد بیمه شده به وجود می آورد.
پوشش های بیمه مسافرتی
هنگامی که تغییر در برنامه سفر رخ میدهد، ممکن است شما متحمل هزینههای زیادی شوید، زیرا ممکن است پول زیادی را از دست بدهید و در اینجا پوششهای بیمه مسافرتی کارایی زیادی خواهند داشت. همچنین ممکن است در سفر با شرایط سختتری مواجه شوید، مثلا ممکن است خود یا یکی از اعضای خانواده شما نیاز به مراجعه به مراکز درمانی داشته باشد. در تمامی این شرایط است که بیمه مسافرتی میتواند به کار آید.
بیمه مسافرتی که اغلب تحت عنوان بستههای مختلف به فروش میرسد، ممکن است شامل چندین نوع پوشش باشد. در این نوع از بیمهها، خریدار بیمه با توجه به سیاستهای شرکت بیمه، در مقابل خسارتهای سفر، خسارت به وسایل شخصی، تجهیزات، ویزیت پزشک، مخارجهای پزشکی، اتاق عمل، دندانپزشکی، هزینههای دارویی، بلاهای طبیعی، تروریسم، زایمان، اتومبیلهای اجارهای و حتی هزینههای بابت تاخیر پرواز، بیمه خواهد شد.
محدودیت جغرافیایی بیمه مسافرتی چگونه است؟
لازم است بدانید کسانی که بیمه مسافرتی را خریداری نمودهاند، میتوانند بلافاصله پس از شروع سفر، با توجه به سیاستهای شرکت بیمه گزار، از مزایای بیمه استفاده نمایند، مگر اینکه حادثه و یا خسارت خارج از منطقه جغرافیایی تعیین شده در قرارداد بیمه رخ دهد.
از سوی دیگر لازم است بدانید که تاریخ اعتبار بیمه نامه نیز مطابق با آنچه خواهد بود که در بیمه نامه مسافرتی درج شده است، لذا اگر خسارات وارد شده خارج از تاریخ ذکر شده در قرارداد باشد، شرکت بیمه مسئولیتی در قبال جبران خسارت نخواهد داشت.
لینک عکس:
کپشن عکس: بیمه مسافرتی در سفرهای خارجی معنا دارد و طبق قرارداد بیمه نامه به محض شروع سفر، اعمال خواهد شد.
بیمه انفرادی
نوع دیگری از پوششهای بیمهای تحت عنوان بیمه انفرادی وجود دارد. این نوع از بیمه، چند رشته از بیمه را شامل میشود که بیمه حوادث یکی از مهمترین آنها محسوب میشود. در این بیمه، شرکت فرد بیمه شده را در قبال هر نوع حادثهای که برای وی رخ میدهد، بیمه کرده و جبران خسارت مینماید. لازم به ذکر است که در پوشش بیمه انفرادی تفاوتی ندارد که حادثه چگونه برای فرد بیمه شده رخ میدهد؛ فارغ از ساعت رخداد حادثه، مکان و چگونگی آن.
پوشش های بیمه انفرادی
پوششهای بیمه انفرادی نیز درست مانند بیمه مسافرتی، حوادث و رخدادهای مختلفی را دربر میگیرد. جبران خسارت ناشی از مسمومیت، غرق شدگی، گاز گرفتگی، سوختگی با بخار یا اسید، بیماریهای مانند کزاز و سیاه زخم یا هاری، سوانح هنگام رانندگی، سوختگی یا برق گرفتگی، حمله حیوانات، سقوط از ارتفاع، گزیدگی، حوادث ناشی از اقدام به نجات فرد ثالث، غرامت فوت، نقص عضو، از کارافتادگی عضو دائمی یا جزئی عضو (از دست دادن توانایی صحبت کردن که شامل از کارافتادن کامل حنجره میشود، قطع شدن زبان، از کار افتادن مچ، دست، انگشت، پا، چشم و ...) و غرامت ناشی از بستری شدن همگی از جمله تعهدات شرکت بیمه و پوششهای بیمه انفرادی خواهد بود. البته تمامی اینها در متن قرارداد بیمه نامه ذکر شده و با توجه به پرداخت حق بیمه متغیر خواهد بود.
لینک عکس:
کپشن عکس: از جمله پوشش های بیمه انفرادی می توان به پرداخت خسارت بر اثر مسمومیت، سوختگی، بیماری های خاص چو کزاز و هاری، گزیدگی، غرامت فوق و ... اشاره کرد.
تفاوت بیمه مسافرتی با بیمه انفرادی چیست؟
با توجه به آنچه که درباره این دو بیمه نامه عنوان کردیم، اکنون میتوانیم راحتتر به بررسی تفاوت بیمه مسافرتی با بیمه انفرادی بپردازیم. هر دو این بیمهها خسارت ناشی از رخداد و حوادث را جبران میکنند.
جبران خسارت در بیمه مسافرتی تنها زمانی است که فرد به خارج از کشور سفر کرده باشد، در حالی که در سفرهای داخلی، این بیمه انفرادی است که میتواند خسارات احتمالی وارد شده را جبران نماید. از دیگر تفاوت بیمه مسافرتی با بیمه انفرادی مواردی است که تحت پوشش قرار میگیرد. به عنوان مثال، غرامتهای از کار افتادگی جزئی و یا دائم عضو، فوت بر اثر حادثه، هزینههای پزشکی بر اثر حادثه، غرامتهای روزانه به دلیل از کارافتادگی موقت بر اثر حادثه از جمله مواردی است که تحت پوشش بیمه انفرادی خواهد بود. در صورتی که جبران خسارت صدمات بدنی، هزینههای پزشکی و بستری شدن در بیمارستان، بازگرداندن جسد متوفی، سفر فوری و اضطراری یکی از بستگان به خارج از کشور، جبران خسارت صدمات بدنی، حواله وجه نقد و ... همگی از جمله مواردی هستند که تحت پوشش بیمه مسافرتی قرار میگیرند.
کپشن عکس: مهم ترین تفاوت بیمه مسافرتی و بیمه انفرادی در این است که بیمه مسافرتی برای سفرهای خارجی کارایی داشته و بیمه انفرادی سفرهای داخلی را تحت پوشش قرار می دهد.
سخن پایانی
همان طور که در ارتباط با تفاوت بیمه مسافرتی با بیمه انفرادی خواندید، اکنون میدانید که برای جبران خسارات احتمالی در سفرهای داخلی و یا خارجی میتوانید از کدام بیمه استفاده نمایید. در واقع اگر قصد سفر به کشورهای خارجی را دارید، خرید بیمه مسافرتی لازم است و در صورت سفر در داخل کشور، بیمه انفرادی برای جبران خسارتهای احتمالی نیاز خواهد بود. برای خرید بیمه مسافرتی و نیز بیمه انفرادی، میتوانید از طریق گروه تخصصی بیمیک اقدام کرده و به راحتی با چند کلیک بیمه نامه خود را سفارش داده و در محل تحویل بگیرید.
این مطلب صرفا تبلیغاتی است و محتوای آن مورد تایید خبرگزاری تسنیم نیست..
انتهای پیام/