فراکسیون ورشکسته‌های سیاسی و امید به اختلاف اصولگرایان

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه‌های خود نوشت:

به گزارش جهان‌نیوز، جریان اصلاحات همچنان از شکست تلخی که در انتخابات یازدهمین دوره مجلس خورد، دچار تشتت در درون خود شده اما همزمان جنگ روانی را علیه مجلسی که اکثریت اصولگرا در آن حضور دارند، آغاز کرده است و هر روز برگی دیگر از تاکتیک‌های سیاسی را در رسانه‌های زنجیره‌ای رو می‌کند.

بیشتر بخوانید:

اردشیر زاهدی و اخلاق اپوزیسیونی

مقصر اصلی اختلافات اصلاح‌طلبان «خاتمی» است

فیلم/ اصلاح‌طلبان با چه وعده‌هایی رای آوردند؟

اخیرا روزنامه سازندگی وابسته به حزب اصلاح‌طلب کارگزاران در صفحه اول خود تصویر رئیس جمهور دولت دهم را با تیتر «سایه احمدی‌نژاد بر سر مجلس» منتشر کرد. موضوعی که اینگونه القا می‌کرد که گروه سیاسی دیگری در داخل مجلس یازدهم وجود دارد که حرف و خواسته مجزایی دارد.

اینگونه القاسازی‌ها برای تاکتیک تفرقه‌افکنی در نیروهای اصولگرای مجلس است. در واقع به نوعی اصلاح‌طلبان تاکتیک قدیمی «تفرقه بینداز و حکومت کن» را سرلوحه کار خود برای مجلس آینده در دستور کار قرار داده‌اند. برخی از مقامات و وزرای دو دولت نهم و دهم  از حوزه‌های انتخابیه مختلف وارد مجلس شده‌اند که این به سبب شناخته شده بودن آنهاست. اما اینکه القا شود که این افراد احمدی نژادی هستند غیر واقعی است.

روزنامه شرق دیگر جریده اصلاح‌طلب نیز در تیتر «احمدی‌نژادی‌ها کلید زدند» سعی کرد با همین شیوه بیان کند که فراکسیونی زیر نظر احمدی‌نژاد تشکیل می‌شود. این تقلا در حالی است که اصولگرایان به‌خصوص در تهران با ارائه لیست واحد نشان دادند که می‌توانند به اجماع برسند.

روزنامه فرهیختگان نیز در گزارشی با عنوان «فراکسیون امید بر اختلافات مجلس یازدهم» نوشت: اصلاح‌طلبان در جریان انتخابات مجلس دوشقه شده بودند. به همین دلیل جمع قابل توجهی از چهره‌های مشهور جریان اصلاح‌طلب از حضور در انتخابات صرف نظر کردند و نه شورای عالی اصلاحات و نه حتی شخص خاتمی نتوانستند آنها را مجاب به ثبت‌نام کنند. یکشنبه بعد از پایان مهلت ثبت‌نام در انتخابات مجلس روزنامه سازندگی ارگان اطلاع‌رسانی حزب کارگزاران منتقدانه شورای عالی اصلاحات را هدف گرفت و اعتراض کرد که چرا این شورا نتوانسته به وظایف خود عمل کند و اصلاح‌طلبان را برای ثبت‌نام در انتخابات مجاب کند. این روزنامه حتی به این هم اشاره کرد که سیدمحمد خاتمی روز آخر نام‌نویسی دست به تلفن شده و شخصا بسیاری از فعالان اصلاح‌طلب را برای ثبت‌نام دعوت کرده است.

اصلاح‌طلبان بعد از ناکامی دولت در عمل به وعده‌ها و عدم ارائه یک کارنامه قابل دفاع از سوی فراکسیون امید، از ریزش بدنه اجتماعی خود به خوبی اطلاع دارند و از ترس عدم کسب رای از حضور در میدان سر باز زده‌اند. در این باره سیدمحمد خاتمی هم گفته بود که دیگر با «تکرار می‌کنم» کسی پای صندوق نمی‌آید.

ترفندهای رسانه‌ای این جریان برای توجیه ریزش بدنه اجتماعی ادامه داشت و عدم اقبال عمومی در انتخابات به آنها نیز مزید بر علت شد تا هرچه توانشان هست برای بازسازی خود به کار گیرند، ولو اینکه در این مسیر ابزارهایی چون تخریب چهره‌ رقیب و یا حتی تخریب جایگاه مجلس هم مورد استفاده قرار

گیرد.

تاکید مداوم و مکرر بر اینکه منتخبان مجلس آینده صرفا از یک جریان تند سیاسی هستند تنها یکی از این ابزارهاست. اصلاح‌طلبان در این روزها همچنین تمام تلاش خود را می‌کنند تا بگویند یک درگیری و چالش بزرگ سیاسی در جریان انتخاب رئیس مجلس شکل خواهد گرفت و لاجرم با رویارویی چهره‌ها و طیف‌های مختلف شکاف عمیقی میان نمایندگان مجلس یازدهم ایجاد  خواهد شد.

برچسب ها:

سیاسی