در این مطلب توصیههای غذایی برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی و کرونا را بخوانید.
بر اساس این گزارش برای جلوگیری از بیماریهای تنفسی و کرونا رعایت موارد زیر ضروری به نظر میرسد.
*خودداری از مصرف غذا و مایعات در مکانهای نامطمئن
*مصرف پیاز خام بهدلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا
*مصرف هویج وکدوحلوایی در غذاهای روزانه
*مصرف روزانه سبزی یا سالاد همراه با آبلیمو ترش یا آب نارنج تازه
*اجتناب از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین
* استفاده از مواد پروتئینی در غذاهای روزانه مانند حبوبات و تخم مرغ
* نخوردن غذاهایی که بهطورکامل نپختهاند؛ مانند تخم مرغ عسلی
گفتنی است ؛ کمبود مواد غذایی و کمبود ویتامینهایی مانند ویتامین C و E و D احتمال ابتلا به بیماریهای تنفسی و کرونا را افزایش میدهد.