کره جنوبی یکی از کشورهایی است که علی رغم نزدیکی به کانون اولیه شیوع بیماری کرونا (چین) موفق شده است تا حدود زیادی کرونا را مهار کند. این کشور با تکیه بر ایده شهر هوشمند در این کار موفق عمل کرده است.
کره جنوبی یکی از کشورهایی است که علی رغم نزدیکی به کانون اولیه شیوع بیماری کرونا (چین) موفق شده است تا حدود زیادی کرونا را مهار کند. این کشور با تکیه بر ایده شهر هوشمند در این کار موفق عمل کرده است.
از جمله اقداماتی که باعث نقض قوانین حفظ حریم خصوصی در آمریکا میشود بررسی همه جانبه فعالیتهای شهروندان است، ولی کره جنوبی همین کار را انجام داده است.
کره جنوبی تنها کشور جهان است که شیوع عمده COVID-۱۹ را تحت کنترل دارد. در حال حاضر اکثر مشاغل در این کشور دایرند. این کشور به راه حلهای پیشرفته تکیه میکند. برای مثال یک برنامه دولتی موقعیت مکانی ورودیهای جدید فرودگاه را ردیابی میکند و دستبندهای پیگیری مکان اجباری به افرادی داده میشود که قوانین قرنطینه را زیر پا میگذارند.
مقامات بهداشت کره همچنین در حال توسعه ابزار "شهر هوشمند" برای تقویت شبکههای آزمایش و ردیابی تماس هستند، اما برخی از طرفداران حفظ حریم خصوصی لین ایده را مورد نقد قرار میدهند. فراتر از رویکردهای پیشرفته، کره جنوبی صدها میلیون دلار نیز برای یک اقدام سادهتر خرج کرده است: انجام آزمایشهای COVID-۱۹ به طور گسترده.
در سئول کره جنوبی بسیاری از بخشهای زندگی روزمره علی رغم همه گیری کرونا به حالت عادی باز گشته است. در هفتههای اخیر که دولت کره کره شروع به سرکوب اقدامات دوردست اجتماعی کرده است، رستورانها، مراکز خرید و پارکها پر شده اند. این اولین کشور در جهان است که شیوع COVID-۱۹ بزرگ را تحت کنترل دارد. طبق گفتههای مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای کره جنوبی، موارد ابتلا در کره جنوبی در ۲۸ فوریه به ۹۰۹ نفر رسید و از آن به بعد به تدریج کاهش یافته است.
این کشور COVID-۱۹ را با تستهای سریع و همچنین با تکیه بر راه حلهای پیشرفته دیگر فناوری کنترل کرده است: یک برنامه دولتی موقعیت مکانی همه بازدید کنندگان جدید کشور را ردیابی میکند. افرادی که قرنطینه را نقض میکنند باید یک دستبند ردیابی موقعیت مکانی را بپوشند. فناوری "شهر هوشمند" برای تقویت شبکههای ردیابی مخاطبان کمک کرده است.
موفقیت چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا میتواند به عنوان درسی برای سایر کشورها مانند ایالات متحده باشد. در حالی که اختلافات واضحی بین دو کشور وجود دارد. در کره جنوبی یک برنامه هوشمند اجباری از طریق تلفن همراه، موقعیت مکانی همه ورودهای جدید به کشور را ردیابی میکند. به گفته مقامات بهداشت کره، تقریبا نیمی از موارد جدید در کره جنوبی در هفتههای اخیر مربوط به سرپرستان بوده است.
در کره جنوبی تازه واردان باید یک برنامه هوشمند تلفن هوشمند را بارگیری کنند که مکان آنها را ردیابی میکند و از آنها میخواهد هرگونه علائمی را گزارش دهند. حتی افراد بدون علائم مجبور میشوند به مدت دو هفته خود را قرنطینه کنند، پس از آن برنامه پیامی را نشان میدهد که میگوید اجازه دارند برنامه را از تلفن خود حذف کنند.
مقامات بهداشتی از فیلمهای دوربین مدار بسته، دادههای مبادله کارت اعتباری، اطلاعات مسافرتی و دادههای موقعیت مکانی برای کنترل بیماری استفاده کرده است. با استفاده از بانک اطلاعات شهر هوشمند، تقریباً ۱۰ دقیقه طول میکشد تا مشخص شود شرایط چگونه است. دولت همچنین در حال جمع آوری دوربینهای مادون قرمز برای شناسایی تب و تجهیزات پزشکی دیگر است.
دولت کره جنوبی بیش از ۱۰۰ میلیون دلار برای خرید تجهیزات پزشکی و ساخت اتاقهای جداسازی اختصاص داده است، زیرا پیش بینی میشود مبارزه با COVID-۱۹ تا ماههای آینده ادامه یابد.