قاچاق مواد مخدر در پوشش پیک‌های توزیع غذا در بحران کرونا

5eb0f4e3de405_2020-05-05_09-38
پلیس بین‌الملل (اینترپل) هشدار داده است که قاچاقچیان مواد مخدر برای توزیع محصولات خود در سطح شهرها در دوران قرنطینه به خاطر کرونا از رانندگان تحویل غذا استفاده کرده‌اند.

 پلیس اینترپل اعلام کرد که گزارش‌هایی مبنی بر استفاده از این شیوه در کشورهایی از جمله انگلیس، ایرلند، اسپانیا، و مالزی دریافت کرده است. 

کوکائین، ماری جوانا، کتامین و اکستسی (اکس) از جمله مواد مخدر شناسایی شده‌ای هستند که توسط رانندگان توزیع غذا حمل ونقل می‌شوند.

پلیس بین‌الملل گفته است علاوه بر رانندگانی که برای باندهای مواد مخدر کار می‌کنند در بعضی موارد رانندگان ناخواسته و بی‌خبر، مواد غیرقانونی را حمل ونقل می‌کنند. 

در مواردی نیز فروشندگان مواد مخدر با پوشیدن یونیفرم‌های دزدیده شده یا جعلی، خود را به عنوان کارکنان تحویل غذا جا زده‌اند. 

پلیس ملی اسپانیا در یک مورد، ماه گذشته در شهر آلیکانته و والنسیا، هفت نفر را در لباس رانندگان توزیع غذا و در حین توزیع کوکائین و ماری جوانا که در کیف‌های حمل مواد غذایی جاسازی شده بود، دستگیر کردند. 

در ایرلند نیز پلیس از کشف ۸ کیلو کوکائین و دو اسلحه که در جعبه‌های پیتزا جاسازی شده بود و به ظاهر در حال تحویل آن به یک خانواده بودند، خبر داده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، مقام‌های ارشد مبارزه با مواد مخدر هشدار داده‌اند که کارتل‌های بزرگ مواد مخدر آمریکای لاتین، طی هفته‌های اخیر محموله‌هایی بزرگتر از معمول را از جمله یک محوله جاسازی شده در بار قانونی ماهی‌های مرکب (squid) با کشتی از راه اقیانوس روانه اروپا کرده‌اند.

همچنین نمونه‌هایی از قاچاقچیان مواد مخدر نیز مشاهده شده‌اند که به توزیع مواد غذایی روی آورده‌اند.

هرچند به گزارش بعضی نیروهای پلیس انگلیس، خیابان‌های خلوت در دوران اپیدمی کرونا به آنها در سرکوب قاچاقچیان مواد مخدر کمک کرده است، چرا که حالا آنها در پیاده‌روهای خالی و کوچه و خیابان به راحتی قابل شناسایی هستند. 

جو بنکس، سرپرست پلیس قضایی از اداره ساسکس، گفت که افسران او در ماه گذشته «به مراتب بیش» از همیشه متخلفان را بازداشت کرده‌اند، چرا که فعالیت‌های مرتبط با مواد مخدر اکنون مشهودتر است.

به گزارش رسانه خبری وایس، بعضی نیروهای پلیس نیز قاچاقچیانی را دیده‌اند که لباس کارگران ارسال محموله، دونده و یا حتی پرستاران پوشیده بوده‌اند تا به این وسیله حضورشان در خیابان‌ها در طول قرنطینه، توجیه شود. 

بنابر گزارش روزنامه ایندیپندنت، در شهر لیورپول بعضی قاچاقچیانی مشاهده شدند که در اتومیبل‌هاشان جعبه‌های میوه و سبزیجات حمل می‌کردند تا در صورت دستور توقف از سوی پلیس، ادعا کنند که در حال رساندن کمک به پدربزرگ یا مادر بزرگی بوده‌اند. 

برچسب ها:

اجتماعی