نمایش وحدت و مواسات هنرمندان در تالار وحدت

همزمان با ولادت امام حسن مجتبی، کریم اهل بیت (ع) تالار وحدت میزبان نمایش وحدت و همدلی هنرمندان در رزمایش کمک‌های مؤمنانه بود. در این مراسم به همت سازمان بسیج هنرمندان و با همکاری و مشارکت اصحاب فرهنگ و هنر ۵۰۰ بسته معیشتی به همراه ۲۵۰ بسته اقلام فرهنگی هدیه و برای توزیع در میان خانواده‌های آسیب‌دیده ارسال گردید. چهره‌های مختلف فرهنگی و هنری حاضر در این مراسم در گفتگو با «جوان» پیرامون این رزمایش وحدت، مواسات و کمک‌های مؤمنانه نظراتی را مطرح کردند.



هوشنگ توکلی: وظیفه داریم گوشه‌ای از کار را به‌دست گیریم

هوشنگ توکلی بازیگر و کارگردان با سابقه کشورمان که در این مراسم حضور داشت به «جوان» گفت: این کرونا در دنیا یک بحران بدی به وجود آورده به خصوص برای افراد تنگدست در سراسر دنیا و برای برخی خانواده‌های آبرومند ایرانی. طبیعی است که تمام سازمان‌ها و ارگان‌هایی که امکان مالی و توان کمک رسانی دارند پای کار بیایند که اتفاقاً سازمان بسیج و مشخصاً بسیج هنرمندان هم در حال انجام همین رسالت دینی و انسانی است. من امیدوارم زودتر بحران و شیوع گسترده این بیماری تمام شود و دانشمندان کشورمان موفق بشوند تا واکسن یا دارویی برای مهار و کنترل آن تهیه و تولید کنند. این حداقل کاری است که همه باید انجام بدهند و ما هم وظیفه خودمان دانستیم که در یک چنین محفل عاشقانه‌ای شرکت کنیم و گوشه‌ای از کار را به دست بگیریم.

بیشتر بخوانید:

کودتای‌آوریل بی‌بی‌سی چگونه شکست خورد؟

مهدی فقیه: ایرانی‌ها در سلامت سرآمدند

مهدی فقیه بازیگر فیلم «خروج» نیز به خبرنگار «جوان» گفت: یک مثلی هست که برای ما فولکلور شده و می‌گوید: «آن‌ها که غنی‌ترند محتاج‌ترند»؛ محتاج این هستند که خداوند در دلشان بیندازد، در چنین موقعیت‌هایی که مشکلی ایجاد می‌شود به آن‌هایی که دستشان به دهانشان نمی‌رسد، کمک کنند. ما یک تصاویری از نقاط مختلف جهان می‌بینیم که باعث تاسف است، هر چند ما ایرانی‌ها مثل آن‌ها نیستیم. اولاً ما ایرانی‌ها در بحث بهداشت بدنی و فردی طبق میانگینی که اعلام می‌کنند در بالاترین درجات قرار داریم. شما ملاحظه بکنید هر کسی که در قدیم‌الایام اقدام به ساخت مسجدی می‌کرده در کنار آن یک حمام می‌ساخته و این چیزی است که به واسطه مسلمان بودن در وجود ما هست. الان موقعیتی است که باید به هم کمک کنیم و من مطمئنم که ایرانی‌ها در این مسئله پیشتاز همه ملت‌های جهان خواهند بود. من با وجود اینکه امروز سر صحنه و اتفاقاً خیلی خسته هم بودم، اما وظیفه خودم دانستم که در این برنامه شرکت کنم تا در این ماه عزیز کار ثوابی انجام داده باشم.
 

جعفر دهقان: کمک‌های مردمی وسعت دارد

جعفر دهقان بازیگر باسابقه کشورمان نیز که در این مراسم حضور داشت، عنوان کرد: این کمک‌های مؤمنانه و کارهایی که بچه‌ها در حال انجام آن هستند برای اولین بار نیست که پای کار همراهی و کمک به مردم شریف کشورمان آمده باشند و قطعاً هم آخرین بار نیست. ما از اوایل انقلاب تا به حال شاهد بوده‌ایم که چنین کمک‌هایی در حال انجام است و سال به سال هم در حال پررنگ‌تر شدن است. خیلی خوشحالم که می‌بینم کمک‌های مردم هر سال نسبت به سال گذشته بیشتر می‌شود و این در بین همه اقشار مختلف جامعه وجود دارد. هر سال ما یکسری کمک‌هایی داشتیم که در ماه مبارک رمضان صورت می‌گرفت، اما امسال با اضافه شدن بحث شیوع ویروس منحوس کرونا این کمک‌ها شکل و وسعت بیشتری پیدا کرد و ما شاهدیم که در کنار مساعدت‌های معیشتی و اقتصادی کمک‌های بهداشتی هم اضافه شده است. این اقدام هم حرکت بسیار خوبی است که امیدوارم تداوم داشته باشد. احساس می‌کنم در این وادی ما هم وظیفه داریم هر کاری که از دستمان برمی‌آید انجام بدهیم و باید در کنار مردم و دستگاه‌های مختلفی که مشغول کمک هستند، بمانیم و کمک کنیم. امیدوارم با تداوم این اقدامات هیچ گرسنه‌ای در کشور نداشته باشیم و کسی نباشد که غم نان داشته باشد. مردم اینجور فکر نکنند و نگویند که پس دولت چه کاره است؟ قطعاً دولت یک وظایفی دارد، اما واقعیت این است که اگر قرار باشد ما بنشینیم و فقط منتظر اقدامات دولت باشیم و خودمان کاری نکنیم، اصلاً مورد قبول نیست. از همه کسانی که در این مسیر خیر قدم گذاشته‌اند و تلاش می‌کنند متشکر و ممنون هستیم.
 

سلیمانی: باید قدردان باشیم

علی سلیمانی بازیگر سینما و تلویزیون نیز که در مراسم کمک مؤمنانه حضور به هم رسانده بود، عنوان کرد: وقتی آدم این همه زحمت و ایثار را می‌بیند طبیعتاً احساس دین می‌کند. من احساس کردم حضور ما در این برنامه می‌تواند یک ادای دین کوچکی باشد و نشان بدهیم که ما هم به فکر هموطنانی که به دلیل شیوع ویروس کرونا و دچار ضرر و زیان اقتصادی و سخت شدن معیشت شده‌اند، هستیم. همچنین می‌خواهیم با حضور در چنین محفلی که مملو از مهربانی و نوع‌دوستی است، اعلام کنیم قدردان و همراه کسانی هستیم که در خط مقدم دفاع از سلامت در حال تلاشند، البته بسیاری از هنرمندان و همکاران ما تلاش می‌کنند تا کارهای خیرشان در خفا صورت بگیرد و دیده نشود چراکه من فکر می‌کنم لازمه کمک مؤمنانه به پنهانی بودن آن است.

کوروش زارعی نیز جزو هنرمندان حاضر در این مراسم بود و گفت: سال‌هاست ما به عنوان سربازان خط مقدم جبهه فرهنگی و هنری در حال مبارزه هستیم. وقتی رهبر انقلاب که فرمانده کل قوا هستند، یک فرمانی می‌دهند، وظیفه همه سربازان این است که امتثال امر بکنند. ما به عنوان سربازان فرهنگی و هنری کشور که همواره در آثارمان از انسانیت و خدمت به بشریت دم می‌زنیم و در مورد ارزش‌های اخلاقی و انسانی صحبت می‌کنیم نباید چنین مباحثی را در حد شعار و حرف متوقف کنیم بلکه باید در میدان عمل نیز چنین ادهایی را اثبات کنیم.

سیدجواد هاشمی: هنرمندان باید الگو باشند

سیدجواد هاشمی هنرمند دیگری بود که در مراسم کمک مؤمنانه حضور داشت و عنوان کرد: آدم‌های شناخته شده عرصه فرهنگ و هنر و دیگر افراد سرشناس جامعه مثل ورزشکاران و تمام کسانی که در بین مردم شناخته شده هستند و به عنوان الگو از آن‌ها یاد می‌کنند، گاهی اوقات حرف‌ها و کارهای‌شان می‌تواند کارگشا و راهگشا باشد و اگر حرکت خیرخواهانه‌ای انجام بدهند می‌تواند زمینه‌ساز ترغیب بقیه افراد جامعه باشد. این کاری که در اینجا و به همت سازمان بسیج هنرمندان در حال انجام است یک اقدام خوب برای بسیج امکانات آن هم در ایام ولادت امام حسن مجتبی، کریم اهل بیت (ع) است. کسانی که احیاناً دستشان به دهانشان نمی‌رسد و اصطلاحاً جیب‌شان خالی است شرایط خوبی ندارند. در جامعه‌ای که اسلامی است ما باید به هر شکلی که شده رهرو مسیر این امام کریم بودن‌مان را نشان بدهیم.
منبع: روزنامه جوان
برچسب ها:

فرهنگ و هنر