به گزارش مشرق، علی ربیعی، سخنگوی دولت در نشست هماندیشی و همافزایی مدیران و رئیسان روابط عمومیها در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، با بیان اینکه ستاد مبارزه به قاچاق کالا و ارز با با برنامههای توسعه کشور، حفظ اشتغال و فقرزدایی و تولید ارتباط مستقیم دارد، اظهار داشت: در اصلاح قانون قاچاق کالا و ارز فعال بودم و مخالف تشکیل این گونه ستادها در ساختار دولت هستم؛ اما یک نظر قویتر وجود دارد که با توجه به ساختار اقتصادی و جغرافیایی و مرزهای کشور نیازمند به ستاد هستیم قطعا لایههایی در این ستاد است که دیده نمیشود.
بیشتر بخوانید:
ربیعی: در دو سال اخیر با خشنترین تحریمها روبرو بودیم
وی افزود: بیشترین قاچاق ورودی به کشور در بخش کفش و پوشاک، لوزام آرایش و لوزام خانگی و قطعات خودرو است.
سخنگوی دولت ادامه داد: وقتی درباره اقدامات جامعه اطلاعاتی و ارتباطی در دوران کرونا سخن می گوییم، نمیتوانیم نسبت جامعه اطلاعاتی و ارتباطی با کرونا را مورد بحث قرار ندهیم. ما نیاز به یک پویش نظری در ارتباط با وظایف جامعه اطلاعاتی وارتباطی با کرونا داریم.
ربیعی با بیان اینکه دوران کرونا ما را به فهم جدیدتر و تأمل عمیقتر واداشته است، عنوان کرد: ما در بعد ارتباطات با نوعی شوک مواجه شدیم که با هیچ هراس رسانهای و زیستی با قبل خودش قابل مقایسه نیست.
وی ادامه داد: بار روانی اشباع بیش از حد نوعی از اخبار و اطلاعات از آثار اقتصادی کرونا امروز ویرانگر عمل میکند در بعضی جاها ویرانگرتر هم عمل کرده است.