بازگشایی سینماها بعد از عید فطر خطرناک است

به گزارش مشرق، بازگشایی سینماها از عید فطر ایده‌ای است که چندی پیش سازمان سینمایی به سینماداران پیشنهاد داد تا به شکل اختیاری و داوطلبانه، از این تاریخ سالن‌ها را به روی مخاطبان باز کنند. البته این ماجرا نیاز به تایید ستاد ملی مبارزه با کرونا دارد که در حال حاضر تصمیمی در این رابطه گرفته نشده است.

این ماجرا موافقان و مخالفانی هم دارد به طوری که برخی معتقدند در این وضعیت، مخاطب حاضر به رفتن به سالن‌های سینما نیست.

با یک عطسه همه ملاحظات بهداشتی سالن‌ها ازبین می‌رود

در این باره علی‌اکبر ثقفی، تهیه‌کننده سینما در گفتگو با آنا عنوان کرد: نمی‌شود چنین ایده‌ای را عملیاتی کرد؛ چون مثلا اگر یکی کرونا داشته باشد و به سالن سینما برود، طبیعتا کل فضا را آلوده می‌کند.وی افزود: در این شرایط چطور می‌توانند سالن‌ها را مهیای حضور تماشاگر کنند؟ فاصله گذاری در سالن سینما شوخی است. یعنی من با خانواده به سالن بروم و در یک شعاع چندمتری از همدیگر بنشینیم! در سالنی که چندنفر هم باشند، خب با یک عطسه همه ملاحظات بهداشتی ازبین می‌رود.

بیشتر بخوانید:

در خانه سینما فقط به فکر خوردن هستند نه کار فرهنگی/نباید کسی در سینما با رئیس‌جمهور به جایی برسد

چطور می‌توانند سالن‌ها را مهیای حضور تماشاگر کنند؟ فاصله گذاری در سالن سینما شوخی است. یعنی من با خانواده به سالن بروم و در یک شعاع چندمتری از همدیگر بنشینیم!

تهیه‌کننده «روسی» بازگشایی سینماها بعد از عید فطر را خطرناک دانست و گفت: من بعید می‌دانم بتوان سالن سینما را در این روزها باز کرد چون موجب خطر است. بالاخره جان انسان‌ها خیلی مهمتر از بازگشایی سینماست.

اگر اتفاقی بیفتد چه کسی مسئولیت می‌پذیرد؟

به گفته این فیلمساز؛ هر تصمیمی در مورد سینمای الان باید منوط به اخذ مجوز وزارت بهداشت باشد؛ چه می‌خواهد اکران فیلم‌ها باشد و چه تولید و ضبط پروژه‌ها. در اینجا نمی‌توانیم خودسر دست به کاری بزنیم.

ثقفی هرچند فیلم را تفریح مردم دانست اما اعتقاد داشت؛ فیلم غذای روح و نیاز مردم است اما به چه قیمتی؟ اگر قرار است اتفاقی برای مردم بیفتد، سینما نباید بازگشایی شود. باید تضمین بهداشتی آن از طریق وزارت بهداشت تایید شود وگرنه مگر کسی مسئولیت می‌پذیرد؟

فیلم غذای روح و نیاز مردم است اما به چه قیمتی؟ اگر قرار است اتفاقی برای مردم بیفتد، سینما نباید بازگشایی شود. وگرنه مگر کسی مسئولیت می‌پذیرد؟

کارگردان فیلم سینمایی «هلن» تأکید کرد: مردم ما اگر چاره داشته باشند حتی سوار مترو و اتوبوس هم نمی‌شوند و حتی سرکار نمی‌روند تا ضریب ابتلایشان به این بیماری کم شود.

علی اکبر ثقفی اینگونه نیز خاطرنشان کرد: برای خود من دو چیز در این سینما مهم است؛ یکی سلامتی مردم که باید تضمین شود و دیگری معاش سینماگران و اعضای چندهزار نفری صنوف. بالاخره قشری بیکارند و بسیاری درآمدی ندارند پس باید دغدغه معاش این عده را نیز داشت.

برچسب ها:

فرهنگ و هنر